News

Horia Ungur, Director Vânzări și Distribuție Allianz-Țiriac a încetat din viață! „Prietenul nostru cu care ucideam odată lei”

03.10.2019 | 15:54
Horia Ungur a suferit un anevrism major. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Horia Ungur, director Vânzări și Distribuție la Allianz-Țiriac a încetat din viață! Acesta avea numai 42 de ani și reprezenta un nume important în lumea vânzărilor din România și nu numai. “Cu profundă tristețe și regret anunțăm că Horia Ungur, Director de Vânzări și Distribuție și membru în boardul Allianz-Țiriac, s-a stins din viață în cursul acestei dimineți, la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița, după o neașteptată suferință”,  a transmis compania.

Horia Ungur, Director Vânzări și Distribuție Allianz-Țiriac a încetat din viață!

Horia Ungur avea o o experiență de peste 20 de ani în companie. Acesta și-a început început parcursul profesional la Bistrița, orașul său natal, după care a mers la Cluj-Napoca, orașul în care și-a urmat studiile, interacționând direct cu clienții și produsele de asigurare. În urmă cu mai bine de zece ani s-a mutat în București, unde a preluat coordonarea Departamentului Managementul Distribuției.

ADVERTISEMENT

Trei ani mai târziu a pus bazele Departamentului Vânzări Retail. În 2014, Horia Ungur a fost promovat la conducerea Diviziei Rețele Proprii, cea mai puternică rețea de distribuție prin agenți și angajați din piața locală de asigurări. „O pierdere devastatoare pentru familie, pentru rugby-ul românesc şi pentru România”, a transmis unul dintre prietenii săi pe o rețea de socializare.

„Prietenul nostru cu care ucideam odată lei”

Horia Ungur a absolvit Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” şi Universitatea Babeş Bolyai, Facultatea de Studii Europene. Era pasionat de istorie, tradiţii şi rugby. Din păcate acesta și-a găsit sfârșitul chiar în timpul Cupei Mondiale de rugby. „Imposibil, nu se poate, nu e adevărat! Au fost primele cuvinte care mi-au venit în minte la aflarea necruțătoarei vești. Horia, pentru prima dată ne-ai lăsat triști, tu care întotdeauna aveai o vorbă de duh în orice situație… Odihnește-te în pace prieten drag. De astăzi suntem mult, mult mai săraci fără tine. Sincere condoleanțe familiei!“, a transmis un alt prieten.

ADVERTISEMENT

În urmă cu aproape două săptămâni Horia Ungur a suferit un anevrism masiv cu inundare de trunchi cerebral. A fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, în comă profundă, până azi dimineaţă, în jurul orei 6:30, când a pierdut lupta. Prietenii i-au dedicat in memoriam versurile lui Nichita Stănescu din „A murit prietenul care a ucis lei cu mine…”

Tags: