Jucătorul dorit anul trecut de Gigi Becali la FCSB a ajuns la o echipă de play-out

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
09/02/2018, 10:27
Jucătorul dorit anul trecut de Gigi Becali la FCSB a ajuns la o echipă de play-out

Conducerea clubului FC Voluntari a decis să se întărească în defensivă, după dezastrul suferit pe teren propriu, 0-4, cu Poli Iaşi. FANATIK.RO a aflat că oficialii ilfovenilor l-au transferat pe Răzvan Horj de la FC Viitorul. Acest jucător a fost dorit anul trecut şi de Gigi Becali la FCSB, dar patronul vicecampionilor nu s-a înţeles la suma de transfer cu şefii din Gruia.

Dan Leasă, managerul general al ilfovenilor, a mărturisit pentru FANATIK.RO în ce condiţii s-a făcut transferul jucătorului adus de la Viitorul la FC Voluntari. “Trebuia să facem ceva după dezastrul din meciul cu iaşi. Am decis împreună cu Claudiu Niculescu că mai avem nevoie de întăriri în defenisvă, dar şi în atac“, a spuzs Leasă.

“Horj a semnat până în vară!”

Dan Leasă a anunţat care sunt planurile sale de viitor. “În defensivă sper să fi rezolvat problema prin aducerea lui Horj de la Viitorul. L-am împrumutat până la vară şi avem opţiune pentru un transfer defintiv. Tranzacţia s-a făcut gratis. Nu am plătit nimic, dar de la vară dacă o să dorim să îl transferăm definitiv trebuie să pătim. Eu sper că acest jucător o să ne ajute. Am mare încredere în el.

Chiar nu înţeleg ce s-a întâmplat cu acest fotbalist. Nu uitaţi că anul trecut Gigi Becali l-a dorit foarte mult la Steaua, iar eu nu îmi dau seama de ce Horj nu s-a impus la Viitorul. Însă sunt sigur că sub comanda lui Claudiu Niculescu acest jucător o să îşi revină la forma pe care o avea anul trecut atunci când el evolua pentru CFR Cluj. În următoarele zile vom încerca să ne întărim şi în ofensivă”, a spus Leasă.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.