Fotbal intern

Horoba nu se lasă: “E corupţie, premiere n-avea cum să fie! DNA are destule date”

Ioan Horoba a dat o declaraţie sub jurămînt şi e convins că DNA va face lumină în privinţa banilor primiţi de braşoveni....
16.07.2015 | 09:47
Horoba nu se lasa E coruptie premiere navea cum sa fie DNA are destule date

Ioan Horoba a dat o declaraţie sub jurămînt şi e convins că DNA va face lumină în privinţa banilor primiţi de braşoveni.

Ioan Horoba a fost audiat la DNA, unde a dat o declaraţie în legătură cu banii pe care i-au primit braşovenii după atît de mediatizatul meci cu Gaz Metan, scor 0-0, din ultima etapă a campionatului trecut.

“Da, am fost audiat, printre altele şi despre aşa-zisa primă care s-a dat în vestiar jucătorilor de la FC Braşov, după meciul cu noi. S-au dat la pungă peste 200.000 de lei unor fotbalişti neplăţiţi de 7 luni, la un club în insolvenţă. Dacă nu este primă, atunci e corupţie! Premiere n-avea cum să fie, că au retrogradat. Acolo nu te mai joci cum s-au jucat unii pînă acum, să spună toate fanteziile pe la Comisia de Disciplină. La DNA, n-ai spus adevărul, se constată că e altceva, te-ai ars!”, a declarat Ioan Horoba.

Cazul premierii unei echipe retrogradate este anchetat de aceiaşi doi procurori care s-au ocupat şi de Dosarul Transferurilor, Doru Ţuluş şi Valentin Burlacu. “Erau foarte bine informaţi, aveau destule date, din cîte mi-am dat eu seama. Văd că organele statului s-au sesizat şi sper să se facă lumină”, a mai adăugat preşedintele retrogradatei Gaz Metan.

Horoba îi acuză pe cei de la Braşov, retrogradaţi şi ei în urma rezultatului amintit, că au primit bani pentru a juca foarte determinaţi cu Gaz Metan, deşi singura şansă a lor de a se salva stătea tocmai într-o victorie: “M-au întrebat şi de Chiajna, dar eu nu am pronunţat niciodată numele acestui club. Că ei au profitat de conjunctura creată, asta e altceva. Eu am treabă cu Braşovul, fiindcă cei de acolo au fost incorecţi. Toţi jucătorii au recunoscut şi la Comisie că au luat banii, dar nu şi de unde şi pentru ce. Însă la DNA o să spună ei restul, sînt convins!”.

Tags: