News

Horoscop zilnic: duminică, 30 iunie. Săgetătorul începe un proiect nou care îi va da ceva dureri de cap

29.06.2019 | 17:07
Horoscop zilnic duminica 30 iunie Sagetatorul incepe un proiect nou care ii va da ceva dureri de cap

Astrologii au pregătit horoscopul zilei de duminică, 30 iunie. FANATIK.RO vă prezintă ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte. Ultima zi de weekend aduce vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Horoscop zilnic, duminică 30 iunie

Ultima zi de weekend aduce evenimente pentru fiecare zodie în parte. Fie că este vorba de proiecte aflate la început, fie discutăm despre grupuri de prieteni cu care nu mai rezonezi, zodiile nu vor duce lipsă de evenimente.

Berbec

Ai în gând un plan bine stabilit. Dacă le împărtășești pritenilor ideile tale s-ar putea să fi criticat. Sfatul nostru este să taci și să faci. Răutățile celor din jur s-ar putea să îți taie aripile și entuziasmul. Fă ce ai de făcut și abia apoi destăinuiește-te. Doar așa vei evita săgețile răutăcioșilor.

Taur

Te afli într-o situație încâlcită, dar ai tot timpul din lume să cântărește mai multe variante. Nu te grăbește nimeni să dai un răspuns rapid. Analizează cu atenție mai multe puncte de vedere și după aceea poți trage concluzia finală. Nu ești presat de limite, profită de timpul care îți este acordat.

Gemeni

Te afli în situații aflate la extreme. Ia o pauză și analizează foarte bine informațiile pe care le ai. Doar așa vei putea discerne aspectele diametral opuse. Nu te grăbi să dai un răspuns imediat. Analizează tot ce ai în minte și abia apoi ia decizia corectă.

Rac

Ești înconjurat de prieteni care te influențează negativ. Nu te simți în largul tău în cercul în care se critică, bârfește și se jignește mult. Ieși din raza lor de negativitate până nu vei ajunge chiar tu subiectul lor de bârfă. Evită „tovarășii” care caută să judece tot ce mișcă în jurul lor.

Horocop zilnic, duminică, 30 iunie. Ce au rezervat astrele pentru ultima zi de weekend
Horoscop zilnic, duminică, 30 iunie. Leii sunt înconjurați te prieteni care îi scot din starea lor și îi binedispun. Sursa foto: pixabay.com

Leu

Ești stresat cu problemele zilnice, dar prietenii te vor ajuta să uiți de grijile acumulate. Ai un cerc de prieteni vesel și gălăgios care te va scoate din starea în care te afli. Ai nevoie să te detașezi de probleme. Pleacă în vacanță măcar pentru o zi. Doar așa îți vei încărca bateriile.

Fecioară

Ai un hobby nou care îți dă aripi. Pasiunea ta este făcută cu plăcere și roadele vor fi excelente. Pui suflet în ceea ce faci și nu vei simți oboseala sau efortul depus. Ziua de duminică îți aduce emoții pozitive fie că hobby-ul este unul personal, fie alături de familie.

Balanță

Vei avea parte de o excursie de o zi prin locurile dragi ție. Descoperi lucruri care te fac să zâmbești și te vei simți mai fericit ca niciodată. Bateriile tale se vor încărca, iar sufletul se va umple de bucurie și extaz. Este posibil ca o persoană dragă să se întoarcă în țară.

Scorpion

Ești copleșit de emoțiile negative și te temi de ceva inexistent. Încearcă să nu te lași copleșit de acest disconfort emoțional. Nimic nu merită atâta durere de cap. Privește partea plină a paharului și tratează această stare cu indiferență. Zâmbește, totul e trecător.

Săgetător

Pornești pe un drum nou, dar te împiedici de câteva obstacole. Așa este la orice început nou. Treci peste hopuri, înarmează-te cu ambiție și succesul se va ivi cât de curând. Cheia succesului acestui proiect depinde de energia pozitivă și curajul cu care treci peste criticile celor din jur.

Capricorn

Nu stai pe roze la capitolul financiar. Dispui de o sumă de bani, dar ai face bine să nu dai iama în cumpărături de care nu ai nevoie. S-ar putea să ai nevoie de această sumă pentru un proiect costisitor. Economisește, fii chibzuit și nu vei regreta.

Vărsător

Încă te simți ancorat în trecut. Ești atașat de amintiri frumoase care îți umplu inima de bucurie. E timpul să nu mai cari după tine acest bagaj emoțional. Sunt evenimente care nu au niciun rol în viața ta, ba din contră, vechile obligații te fac nefericit și nu te simți în siguranță.

Pești

Te simți obosit și simți nevoia să lenevești. Vrei să dormi, să citești sau doar să stai degeaba. Ai avut parte de o săptămână încărcată și te simți extenuat. Ai nevoie de un repaus total. Renunță la ieșirile cu prietenii și răsfață-te cu lucruri dulci, relaxante și plăcute.