HOROSCOP 11 AUGUST. Succesul extraordinar al unei zodii îi motivează şi pe cei din jurul său

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
11/08/2016, 00:01
HOROSCOP 11 AUGUST. Succesul extraordinar al unei zodii îi motivează şi pe cei din jurul său

Horoscop 11 august. Astrele ne invită să facem un pas în spate şi să privim întregul tablou al zilei, fără a ne stresa inutil.

BERBEC – Nu-ţi place cum te abordează un prieten, sau un coleg. Nu trebuie să îi dai satisfacţie, intrând în conflict cu el.

TAUR – Discuţi cu o persoană dragă şi faceţi un proiect pentru perioada următoare.

GEMENI – Eşti foarte implicat într-o acţiune care începe acum, motivat de rezultatele care ar putea apărea. Oamenii care cred în tine te sprijină necondiţionat.

RAC – Ai un psihic vulnerabil şi te simţi în impas. Îţi trebuie puţină odihnă şi detaşare de problemele zilnice.

LEU – Nu-ţi convine ca lumea să-ţi pună la îndoială calităţile sau reuşitele, mai ales că se găsesc o mulţime de oameni invidioşi şi răutăcioşi. Bucură-te de reuşitele tale, fără să pleci capul sau urechea la ceilalţi.

FECIOARĂ – Te ocupi prea mult de necazurile altora şi începi să vezi şi tu lucrurile sumbru, deşi nu e cazul. Conectează-te la ceva luminos, pozitiv.

BALANŢA – Ai câteva planuri frumoase de viitor. Nu te aştepta însă ca ţelurile tale să fie uşor de atins; vei întâlni pe parcurs greutăţi care îţi vor mai tăia din elan.

SCORPION – Ai un visul doar al tău ce se clădeşte cu greu, dar nu este imposibil de pus în realitate. Merită şi efortul, şi aşteptarea.

SĂGETĂTOR – Eşti melancolic, trist, obosit. În astfel de momente, ai nevoie de un anturaj tonic şi vesel, care să-ţi ridice moralul.

CAPRICORN – Ai alături un prieten împovărat de griji. Ridică-i moralul şi ajută-l să depăşească momentul.

VĂRSĂTOR – Succesul tău depinde de capacitatea de a te alătura persoanelor potrivite. Dacă ai o atitudine deschisă spre dialog şi bună–dispoziţie, vei avea numai de câştigat, scrie radio constanta.ro.

PEŞTI – O reuşita a ta îi motivează pe toţi, iar ţie iti confera o energie nouă, mobilizatoare, ce te te impinge mai departe cu mult curaj.

sursa: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×