Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 11 decembrie 2021. Capricornii au parte de surprize

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 11 decembrie 2021. Unii nativi vor avea parte de surprize și întâlniri cu persoanele dragi. Alții pornesc în goană după găsirea cadourilor perfecte pentru sărbători.
11.12.2021 | 09:37
Horoscop Neti Sandu sambata 11 decembrie 2021 Capricornii au parte de surprize
ADVERTISEMENT

Ziua de astăzi, 11 decembrie 2021, potrivit horoscopului prezentat de Neti Sandu, este o zi relaxantă, care aduce vești bune. Unele semnele zodiacale vor avea parte de surprize, de mici deplasări pentru a se relaxa sau de întâlniri cu cineva drag.

Vibrația zilei, conform lui Neti Sandu, este 11, ceea ce înseamnă că toate zodiile o să dea dovadă de înțelepciune în privința alegerilor și faptelor lor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 11 decembrie 2021. Capricornii au parte de surprize

Berbec

Aveți multe de rezolvat, dar la orizont apare șansa unei mici escapade. Nu spuneți nu, s-ar putea să vă bucure mult călătoria prin țară.

Taur

Este o zi bună pentru cumpărături online. S-ar putea să prindeți mari reduceri, profitați și cumpărăați tot ce aveți nevoie de sărbători.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Primiți oferte noi de muncă, dar nu vă grăbiți să luați o decizie. Analizați bine situația! E posibil să vă viziteze un grup de prieteni pe care nu l-ați mai întâlnit de multă vreme.

Rac

Aveți multe de rezolvat astăzi. Treburile casnice, cumpărăturile și pregătirile pentru sărbători nu vă lasă prea mult timp la dispoziție pentru socializare.

ADVERTISEMENT

Leu

Astăzi vă dedicați în totalitate copiilor. Poate organizați o petrecere, o ieșire în natură sau o plimbare pe la locurile de joacă din parcuri.

Fecioară

Sunteți dispus să ajutați pe oricine, oricum. O persoană nouă s-ar putea să vă apară în drum și să fie dragoste la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Balanță

Luați parte la o petrecere aniversară. Chiar dacă nu puteți ajunge fizic, nu uitați să spuneți ”La mulți ani!” printr-un apel telefonic sau video.

Scorpion

Estem omentul oportun să vă așezați la casa voastră, să vă organizați cum vreți căminul și să vă analizați viața profesională. Există șanse să plecați în mod spontan undeva.

Săgetător

Aveți parte de o întâlnire spontană cu persoanele dragi chiar la voi acasă, o masă în familie este binevenită. Este o zi bună pentru a investi în decorațiuni și piese noi de mobilier.

Capricorn

Astăzi vă răsfățați! După o săptămână grea, acum este ocazia unei mici deplasări la rude sau prieteni. Alții se ocupă de treburile voastre, în timp ce voi aveți parte de mici surprize din partea celor dragi.

Vărsător

Iubiți și sunteți iubiți! Nativii acestei zodii au șanse mari să primească daruri, dar nici ei nu se lasă mai prejos. Vărsătorii investesc astăzi mulți bani în cadouri pentru Crăciun.

Pești

Cineva vă iubește în secret! Acum este momentul oportun să luați decizii în ceea ce privește viața profesională și să vă dați șansa să vă îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT