News

Horoscop 13 septembrie! Una dintre zodii trebuie să-şi recunoască greşelile

O zodie trebuie să se schimbe puţin astăzi. Trebuie să-şi recunoască greşelile, pentru a nu strica relaţia cu persoana iubită. De altfel, ziua se anunţp una bună, chiar profitabilă!...
13.09.2017 | 00:21
Horoscop 13 septembrie Una dintre zodii trebuie sasi recunoasca greselile
ADVERTISEMENT

O zodie trebuie să se schimbe puţin astăzi. Trebuie să-şi recunoască greşelile, pentru a nu strica relaţia cu persoana iubită. De altfel, ziua se anunţp una bună, chiar profitabilă!

BERBEC

Astazi ti se recomanda sa pui familia pe primul loc. Acorda-le mai multa atentie celor dragi si planuieste o vacanta sau macar o escapada de weekend impreuna cu persoana iubita. Te vei incarca de energie pozitiva! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

TAUR

Stii sa dai cele mai bune sfaturi si nu trebuie sa te mire faptul ca prietenii te cauta si plang pe umarul tau. Asculta-i si spune-ti parere despre situatiile in care se afla, dar ai face bine sa nu te incarci cu problemele lor.

GEMENI

Astazi vei primi o lectie de viata si vei invata ca trebuie sa traiesti in prezent, sa renunti la bagajul emotional din trecut. Nu iti va fi usor sa faci aceasta schimbare, dar iti este benefica si vei realiza asta in cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

RAC

Profita de vremea frumoasa, de aceasta vara prelungita, si petrece cat mai mult timp in natura. Te va ajuta sa te incarci cu energie pozitiva, sa te detasezi de tot si de toate, sa-ti pui ordine in ganduri si sa iei cele mai bune decizii cu privire la viitorul tau.

LEU

Ai grija cum iti exprimi sentimentele pentru ca i-ai putea rani pe cei dragi cu sinceritatea ta. Incearca sa nu te lasi ghidata de impulsivitate si sa astepti sa te calmezi inainte de a purta o discutie. Deciziile luate “la rece” vor fi mult mai bune.

ADVERTISEMENT

Horoscop 13 septembrie! Balanţele fac afaceri profitabile

FECIOARĂ

Astazi te bucuri de compania celor mai apropiati prieteni, iar zilele care incep intr-o companie buna nu au cum sa nu fie excelente. Prin urmare, te incarci cu energie pozitiva si reusesti sa faci tot ce iti propui.

BALANŢĂ

Zi bună pentru afaceri. Sunteţi foarte optimist şi aveţi convingerea că nimic nu vă poate sta în cale. Vă bucură şi faptul că relaţiile cu persoana iubită merg mai bine.

ADVERTISEMENT

SCORPION

Chiar dacă aveţi multa treabă, nu este cazul să vă faceţi griji. Sunteţi într-o formă de zile mari. Singurele dificultăţi pe care le puteţi întâmpina sunt cele de comunicare.

SĂGETĂTOR

Aveţi succes în afaceri şi în activităţile casnice. Schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi pot fi apreciate, dacă nu uitaţi să cereţi şi părerea celor din jur.

CAPRICORN

Nu este o zi prea bună pentru întâlniri cu prietenii şi nici pentru afaceri. Cei din jur nu vă înţeleg corect dorinţa de schimbare. Pe plan sentimental, lucrurile merg mai bine.

VĂRSĂTOR

Vă întâlniţi cu o cunoştinţă cu care nu v-aţi văzut de mult, care vă invită la o petrecere. Nu lăsaţi problemele sentimentale să se adune. Fiţi cinstit şi recunoaşteţi-vă greşelile!

PEŞTI

Reuşiţi să faceţi o schimbare în relaţiile sentimentale. Vă simţiţi excelent la o întâlnire cu prietenii. Aveţi grijă să nu monopolizaţi conversaţia!

ADVERTISEMENT