Life

Horoscop 16 iulie 2020, adus de Neti Sandu. Noi începuturi amoroase pentru Fecioare

16.07.2020 | 11:25
Horoscop 16 iulie 2020 adus de Neti Sandu Noi inceputuri amoroase pentru Fecioare
Horoscop16 iulie 2020, adus de Neti Sandu. Noi începuturi amoroase pentru Fecioare. Sursa foto: ce-spun-astrele.ro.
ADVERTISEMENT

16 iulie 2020 este o zi foarte frumoasă din toate punctele de vedere. Astrele creează posibilitatea ca unii nativi să poată face mai multe lucruri în paralel și să le ias bine.

Pentru cei care au solicitat anumite răspunsuri, în urmă cu ceva vreme, vin răspunsurile mult așteptate. Apar informații noi, ajutătoare, care vor susține activitățile viitoare.

ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul zilei pentru fiecare zodie în parte.

Neti Sandu aduce horoscopul zilei de 16 iulie 2020

Berbec

O să vă reluaţi cativitățile pe care le-ați cam abandonat în ultima vreme. Întrunirile cu grupul, de exemplu. Ați putea organiza mici ieșiri în aer liber, sau chiar plimbări scurte în afara orașului.

Taur

Se conturează nişte bani şi o să aveţi resurse financiare pentru o mică escapadă cu familia sau partenerul de viață, după caz. Cert este că sfârșitul de săptămână va aduce puțină relaxare.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Semne bune în sfera sentimentală. V-ați decis să dați curs unei propuneri mai vechi pentru a nu vă părea rău mai târziu că nu ați încercat. Apar noutăţi și în sfera profesională.

Rac

Se poate să vă apucați de noi cursuri. Ar putea fi pentru actualul loc de muncă, sau pentru un alt post pe care îl vizați. Apar lucruri noi, oferte de lucru tentante.

ADVERTISEMENT

Leu

Este vremea studiului pentru voi sau copiii voștri. Vă interesați de examene, materii, faceți drumuri la școală sau facultate. Aveți câteva deplasări pe care trebuie să le faceți și care or să vă dea ceva bătăi de cap.

Fecioara

Ar putea apărea cineva care vă va atrage pe loc. Veți lega o comunicare foarte bună și sunt șanse să puneți bazele unei noi relații, sau chiar căsătorie. Veți obține niște lucruri la care nu v-ați mai așteptat.

ADVERTISEMENT

Balanță

Vă veți apuca, încă de dimineață, de lucruri casnice. O curățenie, poate ceva de gătit, amenajat. Profitați că aveți puțin timp liber. Se poate să vă fie apreciată munca şi să luaţi o primă.

Scorpion

Poate plănuiţi o plecare undeva, la munte, la aer curat, sau la mare, mai ales că se apropie weekendul. Aveți grij să vă luaţi toate măsurile de precauţie să vă duceţi la un loc sigur.

Săgetător

Aveși multe lucruri de făcut azi, dar pe seară o să vă bucuraţi de o companie agreabilă, poate ieşiţi un pic la aer, la o plimbare. Sunteți mult prea preocupați de muncă. Relaxați-vă puțin.

Capricorn

Relaţia de cuplu are de câştigat. Vă veți bucura de momente bune, de calitate.  O să rezolvaţi probleme mai vechi şi poate-ncepeți lucruri noi şi care să v-aducă bani şi o altă perspectivă în afaceri- poate-ncepeți ceva pe cont propriu.

Vărsător

O problemă de familie se cere rapid rezolvată şi o să vă implicaţi cu toţii să faceţi ce trebuie. Probleme mai vechi reapar la locul de muncă. Se întrevăd și niște deplasări neplănuite.

Pești

Luaţi o sumă importantă de bani dar aveți şi cheltuieli neaşteptate. Vă vin idei de tot felul şi o să le puteţi pune în practică. O să vă puneți talentul și calitățile în valoare.

ADVERTISEMENT