Life

Horoscop 19 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele, decizie foarte importantă în zona sentimentală

19.08.2020 | 08:01
Horoscop 19 august 2020 prezentat de Neti Sandu Fecioarele decizie foarte importanta in zona sentimentala
ADVERTISEMENT

Astrele aduc vești bune pentru 19 august. Rezolvări pe toate planurile, progrese și schimbări benefice în zona profesională. Toate eforturile vor fi răsplătite. Universul nu rămâne dator.

O zi cum nu se poate mai bună pentru Fecioare. Nativi, se pare că, se gândesc tot mai mult la căsătorie și nu ar fi exclus chiar să se întâmple acest lucru.

ADVERTISEMENT

Fanatik vă aduce horoscopul zilei de 19 august 2020 pentru fiecare zodie în parte. Vibrația zilei este 1 și ne îndeamnă către noi începuturi.

Ce spun astrele pentru azi, 19 august 2020. Neti Sandu aduce vești pentru toate zodiile

Berbec

Veți avea parte de o îmbunătățire a relației de cuplu. Poate vă reînnoiți jurămintele. Ați trecut printr-o separare sau o ceartă care a lăsat urme, dar acum se rezolvă totul. Vă veți regăsi unul pe celălalt. Plecați și în câteva zile de concediu.

ADVERTISEMENT

Taur

Vă gândiți să dați o fugă la munte la sfârșitul săptămânii și căutați o cazare cât mai bună pentru voi și familie. Să nu fie nici aglomerat, dar să îndeplinească și condițiile cerute. Vă ocupați de casă zilele acestea.

Gemeni

Așteptați niște răspunsuri, poate de la o instituție de învățământ, sau de la o firmă unde ați depus un CV, este ceva din zona profesională, oricum. Va veni acel răspuns, este o chestiune de câteva zile.

ADVERTISEMENT

Rac

Veți semna niște documente ce țin de familie. Ori vă căsătoriți, ori faceți cetificatul de naștere al copilului nou-născut. Profesional, lucrurile se îndreaptă în direcția dorită.

Leu

O vizită neașteptată pe seară. Cineva drag vă bate la ușă, o prezență care vă va umple inima de bucurie. În plus, vă va ajuta în luarea unei decizii extrem de importante. Vă veți da restart de la tot și o veți lua de la zero.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Sunteți în postura de a decide ce faceți mai departe cu viața sentimentală, implicit cu relația în care sunteți implicat. Veți lua o decizie care vă va schimba viață. Poate vă căsătoriți. Profesional, vi se aprobă un împrumut sau o mărire de salariu.

Balanță

Vă răscolește ceva și vă strică liniștea. Nu știți încă ce, dar nu vă prea simțiți în elementul vostru. Ceva din trecut, poate, care a rămas nerezolvat, sau nu sunteți mulțumit sufletește de ceea ce aveți acum.

Scorpion

Se anunță o invitație spre sfârșitul săptămânii. Poate la mare, ca să profitați de ultimele zile de vară, mai ales dacă nu ați ajuns anul acesta pe litoral. Lucrați la ceva nou cu care o să aveți de câștigat. Voi știți mai bine ce.

Săgetător

Cineva se tot gândește la voi, vă simte lipsa și va face tot posibilul să vă întâlnească. Este o ersoană pe care nu ați mai văzut-o demult, dar pe care nu ați uitat-o. Vă este tare dragă și vă va bucura revederea cu ea.

Capricorn

Nu ați plecat, însă, în concediu, dar mai aveți timp, mai ales că veți primi niște bani. Poate un bonus, poate o mărire de salariu. Cert este că sunt niște venituri pe care le puteși folosi pentru relaxare, plimbare și confort.

Vărsător

Perechea dumneavoastră vă va face o declarație de dagoste sau o mărturisire care vă va umple sufletul de bucurie. Poate vă va spune că vă iubește sau că vă vrea pentru toată viața. Cert este că veți fi împreună fericiți.

Pești

O zi excelentă pentru plimbare și relaxare. Veți ajunge la o piscină, chiar și spre după amiază. La serviciu a fost o perioadă tensionată care se apropie de final și veți avea parte de mai multă liniște.

ADVERTISEMENT