Horoscop 19 ianuarie. Una dintre zodii se face de râs la serviciu

Vă prezentăm horoscop 19 ianuarie. Una dintre zodii se face de râs la serviciu, unde colegii vor afla că nu are nişte cunoştinţe foarte solide.
19.01.2018 | 08:00
Horoscop 19 ianuarie Una dintre zodii se face de ras la serviciu
ADVERTISEMENT

BERBEC

Persoana iubită are probleme la locul de muncă. Pe lângă faptul că e mult de lucru, mai apare şi câte un şef deloc înţelegător, care stresează pe toată lumea.

TAUR

La serviciu, se dovedeşte faptul că nu deţineţi toate cunoştinţele necesare. Din această cauză, e posibil să aveţi unele probleme. Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – astrologie si tarot

ADVERTISEMENT

GEMENI

Un superior de la locul de muncă începe din nou cu dădăceala şi cu observaţiile, trezind în dumneavoastră o nevoie profundă de a-i spune câteva de dulce pentru a-l face să se potolească. Din păcate, acest lucru nu este posibil, din cauza poziţiei pe care o ocupă.

RAC

Renunţaţi să vă mai întâlniţi cu o persoană care vă răpea din timp şi profita de cunoştinţele şi abilităţile dumneavoastră, fără să aibă de gând sau să fie dispusă să ofere vreodată ceva în schimb.

ADVERTISEMENT

LEU

Acordaţi mai multă atenţie decât de obicei trupului dumneavoastră şi, cu această ocazie, veţi avea şansa să descoperiţi care sunt elementele din comportamentul dumneavoastră alimentar, de exemplu, care nu îi sunt deloc pe plac.

Horoscop 19 ianuarie. Scorpionul se abţine de la cheltuieli

FECIOARĂ

Vremea nu este tocmai favorabilă experimentelor în materie de îmbrăcăminte, aşa că aţi face mai bine să vă înfofoliţi, preventiv, de fiecare dată când ieşiţi din casă. E mai bine ca apoi să ţineţi fularul sau mănuşile pe mână decât să le simţiţi lipsa şi să regretaţi că nu le-aţi luat cu dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

BALANŢĂ

O persoană pe care aţi împrumutat-o mai demult şi de la care apoi abia aţi scos banii vă cere din nou un favor. Bineînţeles, nu veţi repeta aceeaşi greşeală.

SCORPION

Reuşiţi să vă abţineţi de la cheltuieli şi să economisiţi o sumă frumuşică de bani. Acum vă este însă şi mai greu, deoarece cu ea aţi putea cumpăra lucruri mai frumoase şi mai de valoare, deci ispita este direct proporţională cu suma economisită.

ADVERTISEMENT

SĂGETĂTOR

Un prieten vă face diferite confidenţe, unele dintre ele referitoare chiar la viaţa lui intimă. Sunt amănunte care nu vă interesează, dar constataţi că îi face bine să povestească şi îi permiteţi să continue această terapie.

CAPRICORN

Vă mişcaţi şi mai lent decât de obicei, spre disperarea tuturor celor din jur. Până la urma veţi duce la bun sfârşit şi sarcinile pe care vi le-aţi asumat, însă acest lucru nu se va întâmpla astăzi.

VĂRSĂTOR

Cineva vine şi vă aminteşte de o datorie mai veche sau de o promisiune pe care aţi făcut-o cu mai mult timp în urmă şi nu aţi onorat-o. Deşi nu aveţi mare chef să faceţi acest lucru, îi oferiţi acum satisfacţie.

PEŞTI

O persoană din familie s-a decis că trebuie să ia măsuri pentru a ieşi dintr-o situaţie care nu îi place deloc, dar pe care a tolerat-o mai mult timp decât ar fi fost normal.

ADVERTISEMENT