Horoscop 19 septembrie. O zodie plănuieşte în secret o excursie

O zodie plănuieşte în secret o excursie pentru ea şi pentru partenerul ei. Totul se desfăşoară în maximă linişte, pentru a nu strica surpriza!...
19.09.2017 | 00:20
Horoscop 19 septembrie O zodie planuieste in secret o excursie
ADVERTISEMENT

O zodie plănuieşte în secret o excursie pentru ea şi pentru partenerul ei. Totul se desfăşoară în maximă linişte, pentru a nu strica surpriza!

BERBEC

Esti foarte concentrat asupra a ceva ce tine de cariera si nu mai esti deloc atent nici la cei din jur, dar nici la persoana ta. Nu este o problema daca totul dureaza cateva zile, dar daca devine un obicei, nu va ramane fara consecinte. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

TAUR

Tot ce faci astazi, faci in graba. Dimineata te grabesti sa ajungi la munca unde te grabesti sa termini ceva ce trebuie sa ajunga repede pe biroul sefului. Desi se stie ca “graba strica treaba”, tu o sa demonstrezi astazi ca nu e intotdeauna asa.

GEMENI

Profita de ziua de astazi. Ai ocazia sa stai in preajma unei persoane cu foarte multa experienta in ceea ce faci tu, asa ca nu pierde timpul, stai si invata. Chiar daca vei fi nevoit sa stai mai mult, vei vedea ca a meritat efortul.

ADVERTISEMENT

RAC

Nu ai chef de birou, sedinte, intalniri. Chiar daca este abia a doua zi a saptamanii, te gandesti deja la weekend si la cum te vei relaxa. Totusi, nu ai incotro, telefonul incepe sa sune si mailurile asteapta sa fie citite. Trebuie sa te apuci de treaba.

LEU

Un eveniment neasteptat te tine toata dimineata ocupat si te aduce in criza de timp cu un proiect. Daca vrei sa recuperezi timpul pierdut va trebui sa te pui serios pe treaba. Vezi cum pui problema, poate te ajuta si colegii tai.

ADVERTISEMENT

FECIOARĂ

Pui la cale o mica vacanta in care sa pleci cu partenerul de viata, insa nu vrei sa afle inca nimic. Vrei sa fie o surpriza pentru aniversarea unui eveniment din viata voastra. Nu uita, totusi, sa te asiguri ca partenerul nu are in plan un alt program.

BALANŢĂ

Nu sunteţi înţeles, tocmai atunci când doriţi să vă împărtăşiţi sentimentele unei persoane pe care o apreciaţi mult. E de-a dreptul frustrant să constataţi că vorbiţi cu ea ca şi cum v-aţi adresa unui perete sau unui copac.

ADVERTISEMENT

Horoscop 19 septembrie! Capricornul impresionează cu inteligenţa

SCORPION

Prietenii vă conving să vă schimbaţi programul pentru această zi şi să vă alăturaţi lor. O faceţi cu inima îndoită, dar treptat vă daţi seama că aţi luat decizia potrivită şi că totul decurge excelent.

SĂGETĂTOR

Există riscul de a vă suprasolicita, caz în care veţi reuşi destul de greu să vă reveniţi, urmând să acuzaţi probleme de oboseală timp de câteva zile.

CAPRICORN

Creierul dumneavoastră este din plin solicitat pe parcursul acestei zile. Din fericire, se află într-o formă optimă şi îi veţi surprinde pe mulţi prin priceperea de care daţi dovadă în acţiunile dumneavoastră.

VĂRSĂTOR

Foarte multă agitaţie la locul de muncă. Are loc un eveniment important, astfel încât fiecare încearcă să se comporte cât mai bine şi să le demonstreze tuturor ce rol important are el în cadrul companiei la care lucrează.

PEŞTI

Fiecare membru al familiei are câte o problemă şi crede că dumneavoastră sunteţi persoana cea mai potrivită pentru a-l ajuta să o rezolve. Poate chiar aşa este, dar ar fi mult mai simplu dacă nu s-ar îngrămădi toţi odată să vă ceară ajutorul.

ADVERTISEMENT