Horoscop 2 februarie 2018. Una dintre zodii trebuie să dea explicaţii familiei

Vă prezentăm horoscop 2 februarie 2018. Una dintre zodii dă explicaţii familiei astăzi şi nu prea îi convine.
02.02.2018 | 08:00
Horoscop 2 februarie 2018 Una dintre zodii trebuie sa dea explicatii familiei
ADVERTISEMENT

BERBEC

Familia te inconjoara cu iubire neconditionata, asa e, dar asteapta ceva de la tine: sa-ti exprimi o parere, sa iei o decizie, sa vorbesti deschis, pentru ca faci unele lucruri fara sa le spui si lor. Comunica ce ai in gand cu mai mult curtaj, fii limpede in exprimare, concis si la obiect, pentru ca nu toata lumea intelege ce planuri ai.

TAUR

O scanteie noua se aprinde azi in mintea ta si devine, incetul cu incetul, un fel de far calauzitor catre viitor. Probabil iti vine o idee noua care te poate propulsa intr-o cu totul alta directie decat inainte si devii din ce in ce mai atras de acel punct luminos de la capat.

ADVERTISEMENT

GEMENI

Esti intr-un moment de rascruce in plan personal, cand simti ca ar trebui sa faci o schimbare majora de directie, dar ti-e putin frica. Lasi in urma o stare de lucruri care nu-ti mai ofera nimic bun, doar amintiri triste sau un sentiment de gol interior, in timp ce noua cale ofera perspective minunate, care iti rasfata sufletul.

RAC

Cand ai un drum mai aparte decat restul lumii, nu te astepta ca lumea sa te inteleaga din prima sau sa te urmeze atunci cand ii inviti sa ti se alature. E nevoie de timp pentru ca lumea sa inteleaga viziunea ta diferita, dar nu trebuie sa renunti, tu mergi pe calea ta, fii un exemplu demn de urmat si ai sa vezi ca intr-o zi, privind in urma ta, deja ai sa descoperi cativa discipoli.

ADVERTISEMENT

LEU

Abordezi o atitudine care nu ti se potriveste si care nu lasa o impresie prea buna despre tine. Esti cam cinic, dar folosesti ironia cu tenta malitioasa, de parca ai vrea sa dai cuiva peste nas sau sa te razbuni pe cineva care ti-a creat unele probleme. Nu folosi aceeasi arma ca si inamicii tai, pentru ca nu asa ii vei convinge ca tu le esti superior.

Horoscop 2 februarie 2018. Balanţa ia decizii cu inima

FECIOARĂ

Astepti o aprobare sau un document oficial care sa iti asigure evolutia in planurile viitoare. Fara acea semnatura, nu poti trece mai departe, caci depinzi de ea, altfel risti sa mergi pe o cale ilegala sau incorecta care, mai devreme sau mai tarziu, se va impotmoli intr-un refuz.

ADVERTISEMENT

BALANŢĂ

Nici ratiunea si nici logica nu va decide azi ce trebuie facut, ci e o situatie in care inima isi va lasa amprenta asupra actiunilor tale. Va fi o decizie luata din colaborarea dintre sentimente si instinct, cele care simt exact incotro va merge o problema pe care mintea ta parca nu o poate gestiona cum se cuvine.

SCORPION

Incearca sa asculti parerile diferite care se vehiculeaza in jurul tau, sa le cantaresti cu atentie, sa nu ignori pe vreuna doar pentru ca pare ca se bate cap in cap cu alta, pentru ca cel mai bun verdict il vei da numai dupa ce cunosti situatia privita din mai multe unghiuri.

ADVERTISEMENT

SĂGETĂTOR

Iti tot faci procese de constiinta pentru o veche greseala de care nu te poti inca detasa, desi ea nu-si mai arata demult efectele. E vremea sa te eliberezi tu, mai intai, de acea obsesie, pentru ca esti inca bolnav emotional din cauza celor intamplate candva.

CAPRICORN

Te bucuri de sprijin din partea unor persoane care joaca un rol important in planurile tale. Altfel lucrezi cand stii ca ai pe cine te baza la nevoie, pentru ca ai alaturi de tine persoane care chiar detin cheia la problemele care te framanta.

VĂRSĂTOR

Daca vezi ca lucrurile nu se schimba daca mergi pe aceeasi linie ca inainte, e semn ca ai epuizat toate metodele si ar fi bine sa te gandesti la o noua viziune. E vremea unei atitudini noi in fata vechiului, pentru ca lumea evolueaza, metodele se actualizeaza, si nu e bine sa ramai blocat in chestiuni pe care le stii demult, dar nu mai sunt valabile.

 PEŞTI

Ceea ce pornesti azi are mari sanse sa se transforme intr-o reusita de proportii, cu atat mai mult ca reusesti sa ii atragi si pe altii in proiectul tau. Nu irosi aceasta zi pe lucruri marunte. Da startul unei actiuni de anvergura in care sa investesti tot ce ai mai bun in tine, deoarece rezultatele finale vor veni repede si vor fi mai promitatoare decat ai putea crede.

ADVERTISEMENT