Life

Horoscop 2 iulie 2020, de Camelia Pătrășcanu. Capricornii sunt criticați la serviciu, Vărsătorii au schimbări pe plan sentimental

02.07.2020 | 11:38
Horoscop 2 iulie 2020 de Camelia Patrascanu Capricornii sunt criticati la serviciu Varsatorii au schimbari pe plan sentimental
ADVERTISEMENT

Horoscopul 2 iulie realizat de către Camelia Pătrășcanu anunță clarificări de conturi, este ziua în care mai mulți nativi își fac dreptate, își spun punctul de vedere, ceea ce gândesc.

Astrologul susține pentru  antena3.ro, că astrele vor fi favorabile pentru Scorpioni și Balanțe, care au aspect favorabil pe plan financiar și profesional.

ADVERTISEMENT

Iata noutăți din horoscopul pentru ziua de 2 iulie 2010.

Horoscop 2 iulie Camelia Pătrășcanu

Berbec

Nu veți tace și veți spune ce aveți pe suflet, iar cuvintele vor fi de impact pentru cei din jur, mai ales dacă știți că este vorba de o nedreptate.

Taur

Vor fi discuții despre bani sau anumite interese, în special pentru că anumite persoane au făcut abuza de putere, lucru care nu vă place.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O zi tensionată la serviciu, discuții cu șefii, colegii, despre ce s-a făcut sau nu la locul de muncă. Întreaga zi va fi un haos total la birou.

Rac

Aveți și voi tensiuni profesionale, dar le rezolvați până la sfârșitul zilei, găsiți soluții și totul se rezolvă, însă aveți grijă pe viitor.

ADVERTISEMENT

Leu

Aveți impresia că le știți pe toate, este adevărat că mulți dintre voi sunteți omul potrivit la locul potrivit, însă nu exagerați cu asta. Aveți idei bune de pus în practică.

Fecioară

O zi bună din punct de vedere al banilor, însă aveți grijă și la ce se întâmplă în jurul vostru, se poate să fie nevoie de mai multă atenție la cei de lângă voi.

ADVERTISEMENT

Balanță

Azi este o zi plină cu întâlniri, ședințe, faceți schițe, calcule, o nebunie totală din punct de vedere administrativ. Trebuie să munciți mai mult ca de obicei.

Scorpion

Faceți ordine în lucruri, câștigați și niște bani, rezolvați, de asemenea, și niște chestiuni financiare, administrative.

Săgetător

Sunteți sinceri, însă uneori nu trebuie să spuneți chiar tot ce gândiți, s-ar putea să supărați cu asta o persoană dragă. Unii dintre voi credeți că dețineți adevărul absolut.

Capricorn

Vă dați seama că se întâmplă nedreptăți, deși sunteți criticați la serviciu pentru niște lucruri de care nu sunteți vinovat și încercați să demonstrați acest lucru.

Vărsător

Toată lumea este atentă la voi, azi sunteți văzut cu ochi buni și de persoana iubită, sunteți aprobat și de prieteni, dar și la serviciu. Azi e o zi bună pentru voi. Primiți, de altfel, și laudele mult așteptate pentru activitatea voastră. Sunteți măguliți.

Pești

Sunteți în contradicție cu șefii, care vă acuză de anumite lucruri. NU au dreptate și încercați să le arătați asta, până rezolvați situația sunteți supărat pe ei, știți că aveți dreptate, anunță Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT