ADVERTISEMENT
Life

Horoscop 2021 pentru zodia Berbec. Mihai Voropchievici anunță previziunile complete

Autor: Alexa Serdan | 08.01.2021 | 15:47
Horoscop 2021 pentru zodia Berbec. Mihai Voropchievici anunță previziunile complete
Horoscop 2021 pentru zodia Berbec. Mihai Voropchievici anunță previziunile complete. Sursa foto: antena3.ro

Mihai Voropchievici a consultat astrele pentru fiecare zodie la rând și a aflat care sunt evenimentele și întâmplările de care vor avea parte nativii pe parcursul anului 2021. Prima zodie luată la „puricat” este Berbecul, care trebuie să fie atent la decizii. 

ADVERTISEMENT

Numerologul renumit de la antena3.ro susține că primul nativ din horoscopul european trebuie să analizeze în amănunt fiecare situație înainte de a lua o decizie radicală. Acesta trebuie să-și păstreze echilibrul, dar nu înainte de a trece printr-o serie de provocări.

De asemenea, nativul Berbec trebuie să stea departe de tentațiile financiare și să învețe să-și gestioneze și mai bine banii pe care-i câștigă cu sudoarea frunții.

Horoscop pentru zodia Berbec în 2021. Ce spune numerologul Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici este de părere că nativul Berbec va fi controlat în 2021 de situațiile financiare prin care va fi nevoit să treacă.

ADVERTISEMENT

Anul acesta trebuie să deschidă bine ochii și să vadă pe ce cheltuie banii, dar mai ales cum să-i facă. Tentațiile sunt enorme legat de cheltuieli și impulsivitatea este, de asemenea, pe măsură.

Persoane singure au toate șansele să-și găsească sufletul pereche, în timp ce nativii căsătoriți se gândesc mai mult la viața de familie. Aceștia din urmă vor investi timp și bani în relația cu cei dragi.

Anul acesta mulți Berbeci vor căuta să-și schimbe locul de muncă, în timp ce sănătatea se anunță a fi una excelentă în 2021.

ADVERTISEMENT

Zodia Berbec în funcție de sexul fiecăruia în parte

Numerologul a vorbit și despre evenimentele și realizările pe care nativii Berbec le fac în funcție de sex. Prin urmare, femeia Berbec se va axa pe realizarea planurilor, care nu sunt deloc puține la număr. 2021 este unul al deciziilor și hotărârilor.

De asemenea, această zodie trebuie să analizeze minuțios fiecare situație înainte de a pune punctul pe i. 2021 le oferă șansa și oportunitatea de a face rost de mai mulți bani, succesul putând veni și din relațiile cu cei din gașca de prieteni.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!