Life

Horoscop 2022 – anul în care se schimbă tot! Zodiile se află sub influența trecutului și a vindecării

Astrologii au aflat deja care este horoscopul pentru 2022! Astrele anunță o perioadă marcată de schimbări radicale, asta datorită evenimentelor care au loc pe parcurs.
13.09.2021 | 18:27
Horoscop 2022  anul in care se schimba tot Zodiile se afla sub influenta trecutului si a vindecarii
Horoscop 2022 - anul în care se schimbă tot! Zodiile se află sub influența trecutului și a vindecării. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Semnele zodiacale se află sub influența trecutului și a vindecării. Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie 2022 produce modificări la nivelul conștiinței.

De asemenea, anul următor este centrat pe credință, un lucru pe care oamenii îl caută mai mult ca oricând. În plus, anul viitor se va simți ca o nebuloasă, care va lăsa multe semne de întrebare.

ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru 2022. Ce se întâmplă cu zodiile și care e ziua cea mai importantă din an

Berbec

Până pe 11 mai 2022 trebuie să faci câțiva pași în spate, deși ai planuri, strategii și ai pus primele cărămizi. Prima zi din an vine cu conjuncția Luna-Marte în casa a 9-a, care aduce un sac de idealuri, în timp ce tranzitul lui Jupiter în a 12-a casă îți permite să te vindeci.

Taur

În 2021 faci schimbări, anul viitor simți efectele lor, mai ales în carieră. Ieși din zona de confort, vin obligații și responsabilități, dar și dezamăgiri și frustrări pe alocuri. Saturn va rămâne pe tot parcursul anului în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău.

ADVERTISEMENT

Totul se mișcă în reluare și deși acum ai răbdare, la anul s-ar putea să o mai pierzi. Frustrările intervin pentru că descoperi că viața nu are deloc loc după planurile tale.

Gemeni

Un eveniment care a avut loc în perioada 14 mai – 28 iulie te-a pregătit pentru 2022. Jupiter va tranzita casa carierei, va face o conjuncție cu Neptun pe 12 aprilie și s-ar putea să găsești un loc de muncă la care nu te-ai gândit.

ADVERTISEMENT

Orice veste proastă te aduce mai aproape de idealuri, e un pas înainte. Viața de cuplu începe și ea tot în 2022, când lucrurile se mișcă mult mai bine decât până acum.

Rac

Speranță, regăsire a credinței interioare, dar și un alt drum în viață, așa arată anul viitor pentru tine. Călătoriile vor fi mai dese ca oricând și drumurile noi, fie că sunt spirituale, fie că sunt unele concrete. Dezvoltarea personală este și ea importantă.

ADVERTISEMENT

Cunoști oameni noi și te implici în cauze care te ajută să afli care sunt principiile și valorile tale. Conjuncția Jupiter-Neptun din data de 12 aprilie, din casa a 9-a, îți va ridica la fileu destule întrebări despre lumea în care trăim.

Leu

2022 te ajută să realizezi că ai luat o decizie importantă pe plan personal în 2021. Saturn rămâne în casa relațiilor și afli câteva adevăruri, chiar dacă nu-ți convin. Nu vei mai fugi de oficializarea unei relații pentru că nu e loc de jumătăți de măsură.

Provocările te maturizează, iar deciziile luate se vor implementa foarte ușor. Ai nevoie de iubire anul următor, iar răbdarea îți va fi răsplătită înzecit.

Fecioară

E momentul să nu mai pui preț pe muncă, să fii mai relaxat. Viața personală are nevoie de atenție și timp. Saturn te ajută să fii autentic și simplu, pentru că nu îi plac exagerările și extremele. Orele suplimentare de la serviciu nu vor mai fi dese.

Saturn are rolul de a-ți atrage atenția asupra lucrurilor cu adevărat importante. Autoflagelarea îți va aduce neajunsuri în plus, în timp ce conjuncția Jupiter-Neptun de pe 12 aprilie vine ca o avertizare astrală.

Balanță

Responsabilitatea este cuvântul care definește anul 2022. Saturn se va afla în casa a 5-a tot anul, așa că iubirea, exprimarea de sine și creativitatea vor fi cele mai importante. Validarea din partea celor din jur nu va mai fi ca altădată.

Saturn te obligă să te confrunți cu propria nefericire, nu să fugi de ea.  Anul următor nu mai joci deloc rolul omului neutru și trebuie neapărat să decizi cine mai rămâne în viața ta și cine nu.

Scorpion

Dacă vrei un copil sau să stai mai aproape de cei care au urmași, 2022 e anul potrivit. Iubirea necondiționată e pe primul plan, dar și dragostea aceea care să te facă să visezi cu ochii deschiși și să-ți închidă rănile din trecut. E timpul să fii romantic.

Conjuncția Jupiter-Neptun din 12 aprilie aduce vindecare emoțională, dar și foarte mult curaj. Per total, orice s-ar întâmpla în 2022 pe planul personal și profesional, astrele te sfătuiesc să ții cont doar de timpul tău liber.

Săgetător

Astrele te verifică și vor să afle dacă ți-ai învățat lecțiile din trecut. Testele sunt numai bune pentru ridicarea unei fundații noi în carieră, relație sau familie. Totul se construiește etaj cu etaj și aduce și o stabilitate emoțională foarte puternică.

Evenimente neașteptate din familie îți pot da viața peste cap în 2022, dar vei găsi puterea interioară să treci peste tot cu capul sus. Totul se transformă din criză în oportunități.

Capricorn

Modul de gândire se schimbă radical în 2022. Vezi totul cu alți ochi, ești mai empatic și realizezi că lumea e mare. E păcat să te limitezi la păreri și idei, curiozitatea fiind arma secretă de care trebuie să te folosești în anul următor.

Comunicarea va fi și ea altfel. Vei trece mai ușor peste certuri și neînțelegeri, lucru care va aduce liniște sufletească. Cunoști și descoperi locuri și oameni noi. Poți face un vlog sau un canal de Youtube cu aceste experiențe.

Vărsător

Obiectivele principale din 2022: monetizarea și optimizarea bugetului. Afli ce nu funcționează în zona veniturilor și a cheltuielilor. Exagerări vor fi, din cauza lui Jupiter, în perioadele 28 decembrie 2021-11 mai 2022 și 28 octombrie – 21 decembrie 2022.

Conjuncția lui Jupiter cu Neptun din data de 12 aprilie vine cu idei despre mărirea veniturilor sau cheltuieli nesăbuite. E o perioadă numai bună să ai mai multă răbdare și să lucrezi mai mult la intenții, decât la certitudini.

Pești

Inconștiența este cuvântul cheie care definește anul 2022. Jupiter și Neptun, guvernatorii acestei zodii, se alătură, lucru care te poate ajuta să visezi mai mult, să îndrăznești și să treci cu ușurință peste tendințele de sacrificiu total.

Jupiter-Neptun ne vorbește despre dizolvarea individualității, dar în ceea ce te privește nu este cazul. Poate reușești să schimbi hainele de victimă, despre care crezi că ești și că îți vin bine.

ADVERTISEMENT