Life

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022. Zodia care are parte de noroc cu carul

Astrologul Cristina Demetrescu a consultat astrele pentru următoarele 12 luni și a aflat cum arată noul an. Din punct de vedere astrologic 2022 este de bun augur pentru multe zodii.
06.01.2022 | 07:47
Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022 Zodia care are parte de noroc cu carul
Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022, pentru fiecare nativ. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Începutul de an poate fi greu și complicat pentru unele semne zodiacale, a transmis astrologul în emisiunea „Voi cu Voicu”, de la Antena 3, dar în cele din urmă lucrurile reușesc să se redreseze foarte bine.

Sunt schimbări mult așteptate, dar și succes din punct de vedere financiar pentru nativii care muncesc din greu. Norocul nu întârzie să apară, în special pentru una dintre zodii care are un destin excelent în 2022.

ADVERTISEMENT

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022, pentru fiecare nativ

Berbec

Este un an binecuvântat, în special în perioada 10 mai – 29 octombrie când Jupiter intră pentru 12 ani în zodia Berbec. E bine să ai pregătită o listă de idei și să te concentrezi pe proiecte noi. Curajul și independența nu lipsesc. Vindecarea vine pe parte medicală. Trebuie să înveți lecția stabilității financiare. Anul nou aduce noroc cu carul.

Taur

Destinul este de partea ta. Sunt oportunități legate de iubire, dar și de luarea unor decizii foarte importante. Se trag concluzii, în timp ce în jurul datei de 14 aprilie nu sunt recomandate investițiile pentru că e lună neagră pe casa banilor. 2022 aduce protecție divină. Nu ai voie să pierzi ofertele profesionale, e apogeul carierei tale.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Luna neagră aduce până pe 14 aprilie numai supărări, ulterior din 14 iulie trece pe casa banilor până la finalul lui 2022. Mare atenție la cheltuieli, cât și la sănătate. Pot ieși la iveală dușmani și poți descoperi cine ești de fapt. Vrei lucruri mari de la noul al și atingerea unor scopuri înalte. Studiile și cariera sunt elementele cele mai bune.

Rac

Anul nou început vine cu foarte multe fluctuații emoționale, o continuare a procesului de schimbare radicală început cu un an mai devreme. Lucrurile încep să meargă într-un sens bun. Te bucuri de ajutor divin prin credință. Luna neagră stă pe casa sănătății până pe 14 aprilie, dar nu se anunță boli foarte grele.

ADVERTISEMENT

Leu

2022 este excelent din punct de vedere profesional, aduce valoare în viața ta. Orice investiție va fi cu folos. Sunt șanse mari să poți câștiga datorită creativității sau poți vinde o proprietate, în schimb teritoriile mai puțin bune sunt căsătoria și parteneriatele. Nu e o perioadă bună pentru prietenie. E cazul să fii mai modest.

Fecioară

În noul an primești posibilitatea de a evolua, de a explora. 2022 este anul în care ai parte de câteva situații și piedici din partea familiei, dar poate fi o vreme bună pentru dragoste. Este cel mai bun an pentru căsătorie. Saturn, aflat pe casa activității profesionale, aduce lucruri grele la început, dar totul se învață.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se anunță o perioadă de transformare majoră, nehotărâri și influențe din partea celorlalți. Sunt schimbări pe toate planurile. Pot apărea ocupații, profesii sau locuri de muncă noi, ideea e să îndrăznești. Există și oportunitatea de a face bani, de a investi. Este un an bun pentru sănătate, dar nu și pentru autoritate. Poți renunța la studii sau demisiona.

Scorpion

Anul 2022 pune mare accent pe familie, pe timpul petrecut cu cei dragi, dar și pe investițiile într-o casă. Trebuie să valorifici resursele personale, te poți îndrăgosti. Casa iubirii este foarte bună, iar destinul în Taur înseamnă căsătorie. Mare atenție la descărcările karmice, karma este în zodia ta. An bun pentru sănătate, vindecare și călătorii în străinătate.

Săgetător

Anul 2022 te ajută să scapi de karmă. Destinul nu intră în case foarte ușor și trebuie să fii mai conștient de sănătate, e momentul să înveți mai multe despre organismul tău. Este o perioadă extraordinară pentru comunicare, pentru casă, pentru achiziții, pentru creativitate și pentru vindecarea unor relații sufletești. Din păcate, nu este un an fabulos pentru bani.

Capricorn

Reușești să scapi de problemele din ultimii ani. Destinul în Taur este pe casa 5 a iubirii și a copiilor, adică există predestinări din punct de vedere afectiv. Sănătatea e precară la început de an, dar se redresează. Luna neagră intră în casa căsătoriei. E un an bun pentru examene, școală sau semnarea unor contracte. Saturn stă pe casa banilor și te învață să faci bani.

Vărsător

Anul 2022 aduce înțelepciune și înțelegerea lucrurilor interesante care ți se întâmplă. Când Saturn este în zodia ta atmosfera este mai puțin luminată, cu multe economii. E timpul să investești în tine, e nevoie de o perioadă de regăsire de sine. Mai multă atenție pentru familie și sănătate. Nu e un an bun pentru bani. Creativitate, comunicare. Poți scrie cărți. E un an al eliberării.

Pești

Următoarele luni aduc o imensă oportunitate de eliberare, iar Jupiter vine cu vindecarea. Axa destinului este pe comunicare, pe drumuri și pe examene. Vrei să fii în centrul atenției. 2022 este o perioadă mai puțin bună pentru sănătate. În schimb, este un an foarte bun financiar. Juiter în Berbec aduce valorificare, apreciere și câștiguri generoase.

ADVERTISEMENT