Life

Horoscop 2022. Patru zodii care vor avea noroc în dragoste la început de an

Horoscopul pentru anul 2022 vine cu noroc în dragoste. Patru zodii vor avea șansa să își ducă relația la un alt nivel sau să își cunoască sufletul pereche, în ceea ce îi privește pe cei singuri.
27.12.2021 | 22:55
Horoscop 2022 Patru zodii care vor avea noroc in dragoste la inceput de an
Patru zodii care-și întâlnesc sufletul pereche la început de an. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dragostea va pluti în aer în 2022. Noul an vine cu șanse mari de reușită pe plan sentimental. Dintre cele 12 semne zodiacale, doar patru se vor bucura în anul care vine de o viață amoroasă de excepție.

Astrele spun că patru nativi își vor întâlni sufletul pereche, vor face nuntă sau vor deveni părinți. Așadar, se anunță un an în care iubirea primează. 

ADVERTISEMENT

Patru zodii care se îndrăgostesc în 2022

Taur

Noul an vine numai cu vești bune pentru nativii Taur. Chiar de la început de an, vor avea parte de noroc pe plan sentimental.

Cei născuți sub acest semn zodiacal simt mai mult ca niciodată nevoia să iubească și să fie iubiți. Dorința de a fi liniștiți, apreciați și de a avea o relație armonioasă cu partenerul de viață vine la momentul potrivit, când cel de lângă se gândește la o cerere în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Și pentru cei care încă nu și-au găsit sufletul perecehe, astrele vin cu vești bune. O persoană neașteptată le va face curte până vor decide să le acorde o șansă și bine fac.

Fecioară

Urmează o perioadă plină de armonie pentru Fecioare. Buna înțelegerea și deschiderea către comunicare fac din relația de iubire a acestor semne zodiacale un exemplu pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT

Și cei singuri vor avea parte de un 2022 plin de iubire. Este anul în care destinul le va surâde în plan sentimental și pe repede înainte poate o pun și de nuntă.

Scorpion

Nativii Scorpion care deja se află într-o relație vor avea parte de momente romantice, deplasări în doi de care-și vor aduce aminte mereu și chiar se gândesc să își întemeieze o familie, să facă un copil.

ADVERTISEMENT

Cei care încă își caută prin mulțime sufletul pereche nu trebuie să fie dezamăgiți. Prin intermediul unei rude sau a unui prieten au șanse mari să dea peste persoana care le va face inima să bată mai cu putere, să se îndrăgostească și să pună bazele unei relații solide.

Pești

Și pentru nativi Pești va fi un an plin de pasiune și iubire. Toată atenția acestor semne zodiacale se va îndrepta către partenerul de viață, gest care va fi reciproc și care va face ca relația de cuplu să devină una mult mai solidă.

Pentru ei singuri, primele luni ale anului aduc oportunitatea de a-și întâlni sufletul pereche. O persoană nouă sau una pe care deja o știu și care nutrește sentimente pentru ei s-ar putea să le pice cu tronc.

ADVERTISEMENT