Life

Trei zodii care vor avea copii în 2022. Norocul le va surâde în plan familial

Anul 2022 vine cu mult noroc pentru trei zodii. Aceste semne zodiacale vor avea parte de multe surprize plăcute în plan familial, având șanse mari să devină părinți în următoarele luni.
03.01.2022 | 22:59
Trei zodii care vor avea copii in 2022 Norocul le va surade in plan familial
Trei zodii care vor avea copii în 2022. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

La început de an, astrologii vin cu vești excepționale, dar doar pentru trei din cele 12 semne zodiacale. Așadar, în perioada imediat următoare unii își vor lega destinele cu persoana iubită, alții își vor mării familia.

2022 le dă șansa celor trei nativi norocoși să se căsătorească sau să devină părinți, îndeplinindu-și astfel o mai veche dorință a vieții.

ADVERTISEMENT

Trei nativi vor face copii în 2022

Fecioară

Arde în voi din ce în ce mai mult dorința de a fi părinte. Până în luna martie, împreună cu partenerul, luați decizia de a face un copil sau de a înfia unul.

De asemenea, anul 2022 vine cu schimbări majore pentru voi pe plan familial. Schimbați casa cu una mai mare și vă gândiți deja și la petrecerea fastuoasă de nuntă.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care încă nu și-au găsit sufletul pereche, perioada următoare este una foarte benefică. Totul se va întâmpla pe repede înainte, iar odată ce v-ați întâlnit sufletul pereche nu mai stați pe gânduri: visați la nuntă, lună de miere, copii și vacanțe în familie.

Balanță

2022 este anul în care vă puneți la casa voastră. Nativii Balanță, cei care sunt singuri, au șanse mari să se îndrăgostească, iar cei care deja au o relație, în următoarele luni vor face pasul cel mare.

ADVERTISEMENT

Astrele spun că la orizont se vede o nuntă și chiar venirea pe lume a unui copil pentru cei născuți sub această stea. Mai mult decât atât, Balanțele, familiste convinse din fire, visează la o familie mare, cu mulți copii, locuind sub același acoperiș și cu bunicii.

Scorpion

Puneți bazele căminului pe care vi-l doriți de foarte mult timp. Intrați într-o relație extrem de serioasă, care are la bază sentimente reale și dorințe mari pentru viitorul foarte apropiat.

ADVERTISEMENT

Unii nativi sunt gata să spună marele ”DA”, alții nu vor să mai amâne momentul de a aduce pe lume un copil, fiind pregătiți pentru noi provocări.

Acest an vă este favorabil pe plan familial, acolo unde veți avea tot felul de surprize plăcute, de la achiziționarea unei locuințe, până la vacanțe în familie, pe primul loc fiind plăcerea celor mici.

ADVERTISEMENT