HOROSCOP 21 AUGUST 2016: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămînii

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/08/2016, 08:00
HOROSCOP 21 AUGUST 2016: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămînii

HOROSCOP 21 AUGUST 2016. Trigonul Lunii cu Marte aduce energii pozitive, ce pot fi folosite in muncile fizice si in viata sociala. S-ar putea sa simtiti dorinta sa va apucati de lucru pe langa casa. Nu ezitati, mai ales daca este vorba de munci pe care le-ati tot amanat!

Horoscop zilnic 21 august: Berbec (21.03 – 19.04)

Vi se cere marţi imperios să participaţi la festivităţi religioase mai puţin obişnuite. Joi, vi se pretinde de către colegi să faceţi eforturi lipsite de sens.

Iubire. Miercuri, sunteţi optimist şi vă entuziasmaţi la orice propunere a persoanei iubite. Îi invidiaţi pe cei care au o viaţă de familie liniştită.

Sănătate. Apar stări de agitaţie nejustificată şi unele tulburări de somn supărătoare.

Bani. Vă bazaţi întreg intervalul pe banii câştigaţi numai prin eforturi proprii.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×