Horoscop 22 martie. Una dintre zodii ar putea fi văzută într-o lumină proastă

Vă prezentăm horoscop 22 martie. O zodie poate fi văzută într-o lumină proastă, chiar dacă vrea să facă un lucru bun, să-şi ajute un prieten.
21.03.2018 | 00:00
Horoscop 22 martie Una dintre zodii ar putea fi vazuta intro lumina proasta
ADVERTISEMENT

BERBEC

Te-ai obişnuit să îi protejezi pe cei din jurul tău chiar şi cu preţul de a cădea tu într-o lumină proastă. Chiar dacă cei apropiaţi te apreciază deoarece ai mereu grijă de ai şi te consideră o persoană extrem de puternică, ar trebui să te mai gândeşti şi la tine. Dacă vei lua mereu totul asupra ta, îţi vei face foarte mult rău şi cu siguranţă nu îţi doreşti asta.

TAUR

Renunţă pentru o perioadă la reţelele sociale. Ai ajuns să fii dependentă de ele şi să nu laşi nici un moment să treacă fără a posta ceva pe Facebook sau pe Instagram. Astfel, ai ajuns să te cam rupi de lumea reală şi să consideri importante doar aprecierile din online. Fă o schimbare în acest sens, deoarece eşti şi tu conştientă de multiplele dezavantaje. Fă totul cu măsură!

ADVERTISEMENT

GEMENI

Ia o pauză de la multiplele proiecte şi fă-ţi timp pentru a viziona un film bun în compania persoanei iubite. Ai nevoie de o astfel de relaxare. Aşa vei reuşi să treci peste momentele grele de pe parcursul zilei şi să te mai gândeşti şi la altceva. Ai devenit dependentă de muncă şi de aceea îţi este foarte greu să te detaşezi de deadline-uri.

RAC

Foloseşte-te de un bullet journal pentru a-ţi planifica activităţile zilnice. Uiţi mereu ceea ce ai de făcut şi nu eşti nici punctuală. O astfel de planificare te va ajuta să îţi îndeplineşti cu brio toate sarcinile, fără teama de a rata ceva. O agendă decorată drăguţ te va face să fii mult mai organizată şi mai atentă la detalii.

ADVERTISEMENT

LEU

Pune accent doar pe iubire, deoarece aceasta te poate scoate astăzi din toate stările nu tocmai plăcute. După o zi grea, o vorbă bună din partea iubitului va putea şterge cu buretele toate greutăţile şi te poate face să zâmbeşti din nou şi să fii mereu pozitivă.


FECIOARĂ

Fă doar ceea ce îţi face plăcere şi nu mai gândi că ai vreo obligaţie să faci ceea ce nu vrei. Nimeni nu îţi poate impune nimic, iar tu ar trebui să te ghidezi, în permanenţă, doar după principiile şi valorile tale. Atât timp cât vei face doar ceea ce îţi place vei fi mereu fericită şi nu vei simţi nicio presiune asupra ta. Gândeşte-te doar la tine şi la starea ta!

ADVERTISEMENT

Horoscop 22 martie. Săgetătorul are nevoie de o schimbare

BALANŢĂ

Îţi reproşezi, în permanenţă, faptul că nu eşti bună la nimic şi că toţi cei din jurul tău urcă trepte pe care tu doar le cobori. Această stare ţi-o impui singură şi totul este doar în mintea ta. Chiar dacă toţi cei din jurul tău te complimentează şi încearcă să îţi evidenţieze calităţile, se pare că nu te ajută cu nimic. Încearcă să faci un singur lucru şi să îl faci bine. Vei vedea că eşti extrem de preţioasă şi că cei din jurul tău chiar se bazează pe abilităţile tale.

SCORPION

Schimbă-ţi definitiv modul de a te alimenta deoarece acest lucru te va face să te simţi mult mai bine. De foarte mult timp îţi doreşti să mănânci mai sănătos sau chiar să renunţi la carne însă îţi este foarte greu din cauza tentaţiilor care se află la tot pasul. Nu renunţa la alimentele care îţi plac, dar încearcă să le găteşti mai sănătos, la cuptor şi chiar fără ulei. Asta te va face să te simţi mai bine şi să ai mult mai multă încredere în tine.

ADVERTISEMENT

SĂGETĂTOR

Fă cât mai repede o schimbare care să te facă să te simţi mult mai bine în pielea ta! Simţi că ai o viaţă monotonă, iar această stare va dispărea în momentul în care vei face ceva ce te va determina să te simţi mult mai frumoasă. Mergi la coafor, la SPA şi la manichiură şi detaşează-te de stresul cotidian!

CAPRICORN

Planifică o scurtă vacanţă la munte, la o cabană rustică, alături de cei mai buni prieteni. O astfel de escapadă de weekend te va face să fii mult mai liniştită şi mult mai relaxată, iar tu ai nevoie de acest lucru, în acest moment. Aceste momente de linişte, alături de cele mai dragi persoane din viaţa ta, te vor face să te reinventezi.

VĂRSĂTOR

Te-ai săturat de atâta singurătate, dar parcă nu eşti pregătită să începi o relaţie. Te gândeşti că va trebui să te dedici în totalitate şi că nu vei mai avea deloc timp pentru tine, iar asta te sperie. Analizează cuplurile apropiate din jurul tău pentru a vedea că lucrurile nu stau chiar aşa şi că lucrurile pozitive dintr-o relaţie primează în faţa celor negative…

PEŞTI

Implică-te mult mai mult în proiecte şi nu lăsa tot greul pe spatele colegilor tăi. Dacă vei continua aşa, vei stârni doar antipatie şi cu siguranţă nu îţi doreşti acest lucru. Atmosfera de la birou nu ar trebui să fie una apăsătoare, ci una cât mai veselă, capabilă să te inspire şi să te facă să munceşti cu drag. Implică-te în toate activităţile la fel de mult cum o fac şi colegii tăi şi nu-i lăsa niciodată la greu!

ADVERTISEMENT