Horoscop 22 septembrie! Una dintre zodii începe să-şi piardă răbdarea

Una dintre zodii este din ce în ce mai agitată. Parcă îşi pierde răbdarea. Trebuie să te linişteşti, deoarece eşti foarte obosit. Trebuie să te odihneşti în weekend....
22.09.2017 | 00:20
Horoscop 22 septembrie Una dintre zodii incepe sasi piarda rabdarea
ADVERTISEMENT

Una dintre zodii este din ce în ce mai agitată. Parcă îşi pierde răbdarea. Trebuie să te linişteşti, deoarece eşti foarte obosit. Trebuie să te odihneşti în weekend.

BERBEC

Incerci sa gasesti o scuza pentru a nu face ceva ce te-a rugat o ruda. Stii ca daca dai curs cererii, nu vei avea timp sa faci ce aveai in plan. Va trebui sa faci o alegere clara. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

TAUR

Esti grabit si agitat, parca ti-ai fi pierdut rabdarea ce te caracteriza. Incearca sa te linistesti, esti doar prea ocupat si cam obosit. Profita de cele doua zile libere care urmeaza si odihneste-te cat poti de mult.

GEMENI

Ai primit ceva de facut si esti nevoit sa ceri ajutorul cuiva. Nu iti place sa fii pus in aceasta postura, dar este un domeniu pe care inca nu te simti stapan. Relaxeaza-te, te vei obisnui, asa este orice inceput.

ADVERTISEMENT

RAC

Nu te simti prea bine si astepti sa ajungi cat mai repede acasa. Refuzi si planurile de weekend ale partenerului. Preferi sa stai mai mult in pat. Poate iti trece pana maine.

Horoscop 22 septembrie! Scorpionul se bucură de încrederea consoartei

LEU

Esti preocupat de ceva ce se intampla la locul de munca. Umbla zvonuri de tot soiul si te temi ca te-ar putea afecta si pe tine. Nu te grabesti sa pleci acasa. Vrei sa ramai peste program pentru a te lamuri.

ADVERTISEMENT

FECIOARĂ

Voiai de multa vreme sa ai o zi doar pentru tine in care sa te rasfeti asa cum iti place tie. Acum ti s-a ivit aceasta ocazie. Profita din plin de ea.

BALANŢĂ

Nu poti sta linistit. Ai aflat ca un coleg de-al tau s-ar putea sa aiba niste probleme la locul de munca. Personal, nu te afecteaza, insa nu vrei sa stai fara sa faci nimic. Trebuie sa-l ajuti cumva.

ADVERTISEMENT

SCORPION

Încrederea reciprocă existentă între dumneavoastră şi persoana iubită este un atu foarte important. Vă puteţi convinge de acest lucru uitându-vă în jurul dumneavoastră şi dându-vă seama cât de puţini sunt cei care trăiesc ceva similar.

SĂGETĂTOR

Aţi căpătat obiceiul de a vă băga nasul în tot felul de treburi care nu ar trebui să vă intereseze. Din această cauză, riscaţi să ajungeţi la un mic conflict cu unul dintre prietenii dumneavoastră.

CAPRICORN

Sunteţi tot mai încrezător în şansele dumneavoastră pe plan financiar. Dacă în urmă cu o lună situaţia vi se părea foarte complicată, acum sunteţi convins că în curând veţi avea tot ceea ce vă doriţi.

VĂRSĂTOR

Aţi citit undeva un lucru pe care nu sunteţi convins că l-aţi înţeles aşa cum trebuie. Dacă însă aveţi dreptate, atunci puteţi folosi cele aflate pentru a le face câteva surprize plăcute celor din jur.

PEŞTI

Atunci când vă aflaţi în compania unor persoane mai în vârstă, ar trebui să vă cenzuraţi unele replici. Altfel, vă vor cataloga drept lipsit de respect.

ADVERTISEMENT