Horoscop 23 ianuarie. Munca uneia dintre zodii s-ar putea nărui

Vă prezentăm horoscop 23 ianuarie. O zodie îşi vede munca năruită, din cauza unui coleg de serviciu.
23.01.2018 | 08:00
Horoscop 23 ianuarie Munca uneia dintre zodii sar putea narui
ADVERTISEMENT

BERBEC

Toata munca ta din ultimele saptamani risca sa se naruie din cauza unui coleg care a uitat sa faca ceva important. Situatia ti se pare fara iesire, dar pana la urma realizezi ca rezolvarea este foarte simpla.

TAUR

Te lovesti de niste probleme de ordin financiar si cauti rapid o varianta pentru a iesi din impas. Nu ai de ales, pana la urma vei apela tot la prieteni. Pe viitor, incearca sa fii mai atent la cheltuieli.

ADVERTISEMENT

GEMENI

Treci printr-o perioada foarte aglomerata la job si nu mai stii cum sa-ti imparti timpul. Persoana iubita iti reproseaza ca nu-i esti alaturi cat ar trebui. Poate nu ar strica sa plecati intr-o mica vacanta impreuna.

RAC

Sunt zile in care, oricat te-ai stradui, lucrurile nu merg chiar cum le planifici. Incearca sa vezi partea pozitiva: viata ar fi destul de plictisitoare daca am obtine mereu ceea ce ne dorim.

ADVERTISEMENT

LEU

Ai parte de o discutie in contradictoriu cu cineva, astazi, dar priveste momentul ca o oportunitate de invatare. Respectand punctul de vedere al celeilalte persoane vei castiga respectul celorlalti.

FECIOARĂ

Astazi, reusesti sa-i cuceresti pe toti cei pe care-i intalnesti. Debordezi de optimism, faci glume si esti mereu cu zambetul pe buze. Nu uita, intre doua bancuri, fa si ceva treaba pe ziua de azi…

ADVERTISEMENT

BALANŢĂ

Te-ai plictisit si vrei altceva: mai multa aventura, pasiune, suspans…Ai grija ce iti doresti. Nu e simplu sa o iei de la zero, dar poate iti poate deschide o alta perspectiva asupra vietii.

Horoscop 23 ianuarie. Nativii peşti sărbătoresc

SCORPION

Stiai exact ce trebuie sa faci astazi, insa un eveniment ce are legatura cu viata personala iti da peste cap tot programul. Nu intra in panica, cineva din anturaj se va oferi sa te ajute daca ai nevoie.

ADVERTISEMENT

SĂGETĂTOR

Esti agitat. Se apropie un termen limita si constati ca anumite probleme au rămas nerezolvate. Ai amanat lucrurile prea mult si nu mai ai timp la dispozitie. Totusi mai e o speranta, dar doar daca stii sa te organizezi…

CAPRICORN

In sfarsit reusesti sa obtii ceea ce iti doresti de multa vreme si acum nimic altceva nu te mai intereseaza. Esti atat de relaxat incat nici macar sedinta la care urmeaza sa participi astazi nu te mai streseaza.

VĂRSĂTOR

Ai sentimentul ca in relatia cu persoana iubita au aparut niste schimbari si vrei sa intelegi cat mai exact ce se intampla. Seara vrei sa discuti cu partenerul pentru a afla cum stau lucrurile din punctul sau de vedere.

PEŞTI

Grabeste-te sa termini la timp ceea ce ai de facut, pentru ca seara esti asteptat la un eveniment si nu iti permiti sa ajungi tarziu. Se va discuta ceva ce te priveste si pe tine si nu vrei sa ratezi nimic.

ADVERTISEMENT