Horoscop 26 februarie. Una dintre zodii are chef de aventuri amoroase

Vă prezentăm horoscop 26 februarie. O zodie are chef de aventuri amoroase, fapt care îl face popular în rândul prietenilor.
25.02.2018 | 17:08
Horoscop 26 februarie Una dintre zodii are chef de aventuri amoroase
ADVERTISEMENT

BERBEC

Cheful de aventuri, veselia şi dorinţa de a te implica în relaţii amoroase te va face remarcat în anturaj, din primele zile ale săptămânii. Însă vor apărea aspecte legate de sănătate şi locul de muncă destul de importante şi urgent de rezolvat. Problemele de sănătate vechi pot fi readuse în discuţie. Atenţie şi la locul de muncă, unde se vor activa conflicte rămase nerezolvate! 

TAUR

La începutul săptămânii eşti preocupat de activităţile domestice şi de relaţiile cu membrii familiei. Sunt posibile situaţii delicate, dar cu răbdare şi înţelegere le poţi depăşi onorabil. În primele zile ale lui Martie îţi vine cheful de petrecere şi aventuri amoroase, însă nu prea ai succes. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la copii, pentru că există tensiuni mocnite! 

ADVERTISEMENT

GEMENI

S-ar putea să fii destul de guraliv la începutul săptămânii, în mod special cu persoanele din anturajul apropiat. Fii atent ce vorbeşti, pentru că este posibil să spui ce nu trebuie sau să necăjeşti pe alţii, fără intenţie. Va apărea şi dorinţa de a sta mai mult acasă, alături de membrii familiei sau de rude. Sunt posibile situaţii delicate, neînţelese sau răscolirea unor amintiri. 

RAC

Preocuparea legată de creşterea veniturilor obţinute din munca proprie este un subiect foarte important în această săptămână. Este posibil să primeşti cadouri sau recompense, dar şi tu să fii nevoit să oferi altora. De asemenea, astrele îţi activează zonele mentalului concret şi a comunicării. Vor intra în sfera ta de interes planurile legate de călătorii sau studii pe termen scurt. Relaţiile cu neamurile apropiate şi cu prietenii pot cunoaşte turnuri noi.

ADVERTISEMENT

LEU

Începutul săptămânii este agreabil pentru tine, deoarece sunt şanse de înnoire şi schimbare benefică a unor planuri care îşi aşteaptă demult rândul. Eşti entuziast şi încrezător în forţele proprii ceea ce este minunat. Vor apărea preocupările legate de capitolul finaciar, secţiunea venituri din munca prestată oficial. Cariera şi imaginea ta în societate vor lua turnuri nebănuite, dar interesante şi cu efecte pe termen lung. Şi totuşi sunt posibile repunerea în discuţie a unor conflicte socio-profesionale vechi.

FECIOARĂ

Începutul săptămânii te predispune la interiorizare şi stări sufleteşti fluctuante. Revizuieşte-ţi planurile de viaţă şi schimbă, unde este cazul, fie concepţiile tale, fie etapele de realizare a ceea ce îţi doreşti. La mijlocul săptămânii te vei simţi mult mai bine, chiar vei fii într-o formă de zile mari. Atenţie la ce se petrece cu personalitatea ta în aceste zile! Sunt posibile stări delicate şi neînţelese. Preocupările legate de banii obţinuţi din munca proprie sunt fondate, dar nu ia de ce să-ţi faci griji. 

ADVERTISEMENT

BALANŢĂ

Prietenii şi susţinătorii din segmentul socio-profesional îţi sunt alături din primele zile ale săptămânii. Selectează atent persoanele cărora le acorzi încredere şi cărora te destăinui. Există unii care nu privesc cu ochi buni ascensiunea ta de la locul de muncă. Pe de altă parte sunt posibile stări interioare tensionate sau confuze. Atenţie la o problemă cronică de sănătate ce îşi poate face simţită prezenţa! 

SCORPION

Cariera profesională şi imaginea ta în societate sunt aspecte cărora ar fi bine să le acorzi importanţă în primele zile ale săptămânii. Unii te admiră, alţii mai puţin, însă altora le este indiferent ce faci. Tu ar trebui să te gândeşti la ce anume îţi doreşti concret şi să trasezi un plan viabil în acest sens. Pe de altă parte, segmentul prietenilor şi al protectorilor este în bătaia razelor astrale. 

ADVERTISEMENT

Horoscop 26 februarie. Capricornul primeşte informaţii secrete

SĂGETĂTOR

Începi săptămâna preocupat de laturile spirituale ale vieţii, de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung. Este bine să-ţi alcătuieşti planuri în acest sens, dar ia în cacul şi factorul neprevăzut. Pe la mijlocul săptămânii vor apărea aspecte legate de carieră şi de imagine în societate. Fii prudent în relaţiile cu şefii, dar şi în relaţiile colegiale, deoarece pot apărea surprize de proporţii! Sănătatea şi locul de muncă încep să fie în razele astrelor. Ascultă sfaturile prietenilor, dar trece totul prin filtrul minţii tale.

CAPRICORN

Săpămâna începe cu posibile veşti secrete sau informaţii legate de o moştenire. Pe lângă aspectele materiale ale cotidianului, sufletul are o mare dorinţă de rafinare sufletească şi de apropiere de disciplinele spirituale. Orienează-te şi spre călătoriile în străinătate sau studii pe termen lung. Dorinţa de a-ţi îmbunătăţi mediul în care trăieşti şi îţi desfşori activitatea este la cote înalte şi uşor de îndeplinit. 

VĂRSĂTOR

Săptămâna evidenţiază situaţii dinamice în sfera relaţiilor profesionale. Sunt posibile mici neplăceri, dar sunt pasagere. Vor apărea informaţii secrete privitoare la banii şi bunurile comune cu alţii. În mod special, aspectele financiare de la locul de muncă, fie se modifică, fie descoperi nereguli vechi, care acum trebuie rezolvate urgent. La finalul săptămânii te vor atrage practicile spirituale ale vieţii. 

PEŞTI

Domeniul profesional, în speţă locul de muncă îţi creează tot soiul de situaţii dinamice cărora trebuie să le faci faţă. Sunt posibile situaţii delicate, dar te vei descurca cu succes. Atenţie la mental şi comunicare, deoarece sunt zone tensionate! Sfera relaţiilor socio-profesionale se activează destul de mult. Anumite conflicte rămase nerezolvate se pot redeschide, tocmai pentru a fi înţelese şi soluţionate.

ADVERTISEMENT