Life

Horoscop 27 august 2020. Astrologul Camelia Pătrășcanu ne spune cum va fi ziua. Scorpionii trebuie să fie mai hotărâți

27.08.2020 | 10:24
Horoscop 27 august 2020 Astrologul Camelia Patrascanu ne spune cum va fi ziua Scorpionii trebuie sa fie mai hotarati
ADVERTISEMENT

27 august 2020 este o zi în care greșelile din trecut își vor pune amprenta asupra noastră. Nu ne vor afecta grav, dar vor veni ca niște evenimente ce ne vor testa pentru a vedea dacă ne-am învățat lecțiile.

O zi a înțelepciunii, spune astrologul Camelia Pătrășcanu, pe care o să o depășim cu succes, dacă ne vom ancora bine în realitate.  Trecutul ne prinde din urmă, dacă nu a fost rezolvat la timp.

ADVERTISEMENT

Ce ne-au rezervat astrele pentru joi, 27 august 2020, vedeți în rândurile de mai jos. Fanatik aduce horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul zilei 27 august 2020, adus de Camelia Pătrășcanu

Berbec

Vor avea parte de evenimente importante, situații controversate, pe care trebuie să le cântărească bine și să ia deciziile care trebuie. Ele trebuie să se bazeze pe argmentele morale.

ADVERTISEMENT

Taur

Nativii Taur își calculează cu grijă finanțele pentru că nu vin vremuri ușoare. Au de făcut ceva investișii, iar asta le va cam goli conturile. Nu vor să piardă, tocmai de aceea anticipează pe termen lung niște efecte și o fac foarte bine.

Gemeni

Nativii Gemeni au nevoie de clarificare și decodifcare a mesajelor care vin din exterior. Doar așa vor putea să demareze proiectele la care au muncit asiduu în ulrima vreme. Părerile vinite din exterior sunt importante.

ADVERTISEMENT

Rac

La muncă va apărea o situație conflictuală pe care trebuie să o regolvați rapid, cu calm și diplomație. Nu aveți nevoie de complicații. Mai bine aplanați voi, chiar dacă aveți dreptate.

Leu

E nevoie să repare o problemă la locul de muncă. Nu sunt văzuți cu ochi buni pentru că sunt foarte competenți și își vîd de treabă, făr să îi deranjeze pe ceilali, dar asta le atrage invidia colegilor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E timpul să deschizi ochii şi urechile şi să accepţi adevărul aşa cum e el, chiar dacă frumuseţea iluziei se destramă cu această ocazie. Ești o fire raţională și preferi să dai piept direct cu realitatea. Să nu rămâi blocat într-o situație.

Balanță

Azi poate apărea şansa de a te remarca, de a ieşi în faţă, dar ai grijă cum te folosești de roadele acestor evenimente de top, deoarece succesul te poate transforma şi într-o persoană de care nu vei fi mândru, deci luptă cu infatuarea, aroganţa, complexul de superioritate.

Scorpion

Nu îndrăznești să-i spui partenerul de viață că nu mai ai sentimente și tărăgănezi lucrurile. Fii mai hotărât în relațiile pe care ți le dorești. O relație nu se poate construi pe interes, așa cum ai vrea tu.

Săgetător

E necesar să-ţi iei ceva timp, fie pentru a-ţi îngriji rănile provocate de ultimele evenimente, fie pentru a lăsa să se sedimenteze revelaţiile recente. În orice caz, astăzi ai deschiderea necesară pentru a te înţelege, vindeca şi elibera de o serie de frici, inhibiţii sau rigidităţi.

Capricorn

Ai aflat și tu, în sfârșit, cine îţi este aliat, la cine poţi apela pentru sprijin, cine îţi poate deschide o uşă la momentul potrivit. E foarte important, deci, să ştii ce şi cui să ceri, apoi să primeşti, fără a-ţi face vreun complex din asta.

Vărsător

O zi preţioasă sub aspectul carierei, statutului socio-profesional, credibilităţii. Aspectele sunt armonioase, semn că astăzi poţi pune în balanţă rezultatele actuale pe de o parte şi rezultatele la care aspiri pe de altă parte, în mod lucid.

Pești

Se va îmbunătăți relația cu familia sau cu partenerul de viață, iar unele activități legate de locuință s-ar putea debloca. Marte le va părăsi semnul și le va activa sectorul financiar și nu este exclus să le aducă o mai mare determinare de a-și îmbunătăți veniturile.

 

ADVERTISEMENT