Horoscop 3 iulie 2016. Balanţele repară o relaţie sentimentală care se răcise, iar Peştii au parte de o zi splendidă

Horoscop 3 iulie 2016, prezentat de Neti Sandu. Or sa ne tihneasca si statul acasa, alaturi de familie, si iesirea la plimbare, mai departe de casa, l amunte, la malul marii, sa ne deconectam....
03.07.2016 | 12:24
Horoscop 3 iulie 2016 Balantele repara o relatie sentimentala care se racise iar Pestii au parte de o zi splendida

Horoscop 3 iulie 2016, prezentat de Neti Sandu. Or sa ne tihneasca si statul acasa, alaturi de familie, si iesirea la plimbare, mai departe de casa, l amunte, la malul marii, sa ne deconectam.

Vibratia zilei este 3 si cuvantul va avea rol important intr-o astfel de zi.

Horoscop 2016 RAC – O sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu, la noul; domiciliu, ca poate veti locui altundeva. O invitatie la drum, vi s-au rezervat niste locuri de cazare – poate ramaneti peste noapte si va-ntoarceti maine dimineata – asta daca nu sunteti in concediu si puteti ramane mai mult.

Horoscop 2016 LEU – Le-ati ramas datori unor prieteni cu un pranz, o cina, o iesire la plimbare, la film si stigati adunarea. O sa fiti inconjurati de lume multa, poate plecati intr-o excursie sau va duceti la o ceremonie si serbati un moment fericit din viata unor oameni dragi.

Horoscop 2016 FECIOARA – O vizita neasteptata, o revedere emotionanta, se poate sa si primiti ceva in dar si sa petreceti o zi minunata impreuna cu acea persoana. Noutati, care sa va umple inima de bucurie, va cauta cineva care va place si de care o sa va atasati din ce in ce mai mult si se poate sa va faca viata mai frumoasa!

Horoscop 2016 BALANTA – O sa puteti repara o relatie sentimentala care se racise si n-or sa fie prea multe de spus, lucrurile vin de la sine. Se poate sa va invite cineva la masa in oras, dar se poate si la un picnic la padure, la malul marii, important e sa fiti cu persoana pe care o iubiti.

Horoscop 2016 SCORPION – O sa-i descoperiti o latura ascunsa omului drag, dar n-o sa-l iubiti mai putin, ci o sa-l luati asa cum e. Va dati peste cap sa le impliniti celor dragi, copiilor, o dorinta mai veche si o sa fie toata lumea fericita, o sa profitati de timpul liber comun.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate va faceti curaj sa spargeti gheata si s-o scoateti la o plimbare pe acea persoana de care va e dor si-ati vrea sa fiti impreuna. O sa luati parte la o ceremonie care o sa va rascoleasca frumos, sufleteste si o sa va dea de gandit in privinta viitorului vostru in doi, sa va casatoriti si voi, sa deveniti parinti.

Horoscop 2016 CAPRICORN – O s-ajungeti la o mai buna intelegere cu fiinta iubita, poate si pentru ca v-ati facut mai mult timp sa iesiti la plimbare, la mondenitati. O sa va descurcati cu banii de buzunar, fara sa intrati in cei de intretinere ca sa va duceti la strand, saula o terasa cu prietenii.

Horoscop 2016 VARSATOR – O ruda apropiata isi face drum pe la voi si o sa petreceti frumos cateva ore bune impreuna, sau poate ramane si peste noapte. Prietenii va tenteaza cu diverse distractii si o sa iesiti pe la diverse intruniri, sa va conversati cu prietenii si mai lasati pentru cateva ore retelele de socializare.

Horoscop 2016 PESTI – O sa chetuiti niste bani ca sa luati cuiva un cadou sau sa iesiti la un restaurant cu prietenii sau in doi. Se anunta o zi splendida, iesiti la plimbare, poate chiar sunteti in concediu, sau stati acasa, in gradina, pe terasa ideea e sa va faca placere tot ce faceti.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa va bucure gestul cuiva, poate chiar al omului drag, care va scaote la plimbare si va rasfata cu mici atentii. Prietenii va cheama care-n cotro si o sa va faceti un pic de timp pentru fiecare,sa luati pulsul societatii, sa spicuiti cateva idei care sa va foloseasca in afaceri.

Horoscop 2016 TAUR – Se poate sa primiti ceva in dar de la musafirii care or sa va treaca pragul casei si o sa va faca placere sa schimbati impresii. E posibil sa porniti intr-o drumetie si sa revedeti niste rude sau prieteni, sa puneti la punct un eveniment de familie ca sa va iasa, ca la carte.

Horoscop 2016 GEMENI – E posibil sa va pice cineva cu tronc, sa faceti o baie de endorfine si sa petreceti o zi de vis in compania unei persoane speciale. Poate va-ntoarceti de pe unde-ati fost plecati, cu potentialul energetic refacut, si cu moralul ridicat si-o sa aveti chef de viata de-acum incolo.

Sursă: stirileprotv.ro