News

Horoscop Acvaria, săptămâna 22 – 28 aprilie! Cum întâmpină Paștele fiecare zodie în parte

21.04.2019 | 20:36
Horoscop Acvaria saptamana 22  28 aprilie Cum intampina Pastele fiecare zodie in parte

Astrologii de la Acvaria prezintă horoscopul săptămânii, 22-28 aprilie aprilie. Se anunță o perioadă dificilă pentru unii nativi, care întâmpină probleme, mai ales în plan sentimental. Aceștia vor trebui să fie cât mai sinceri cu partenerii de viață, în caz contrar riscând să aibă parte de despărțiri dureroase.

Ce ți-au rezervat astrele în perioada 22-28 aprilie

Intervalul 22-28 aprilie aduce schimbări importante pentru cei mai mulți dintre nativi. Fie că vorbim despre noi oportunități la locul de muncă, sau dezamăgiri în plan sentimental, un lucru este cert. Ne așteaptă o săptămână plină.

Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru următoarele zile
Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru următoarele zile

Berbec

Nativii din Berbec vor avea parte de o perioadă benefică în plan profesional. Ideile inovative pe care au de gând să le implementeze la locul de muncă s-ar putea dovedi de bun augur. În plan sentimental, ar putea apărea unele neînțelegeri, însă încercați să stați departe de dispute inutile.

Taur

Totul merge conform planurilor în următoarea perioadă. Taurii sunt preocupați de viața profesională, se gândesc mult la afaceri și fac planuri de viitor. Ar putea apărea mici nemulțumiri legate de veniturile curente, sau de direcția în care se îndreaptă cariera voastră, astfel că simțiți nevoia unei schimbări în acest sens.

Gemeni

Nativii din  Gemeni ar putea fi nevoiți să plece într-o călătorie de afaceri. Chiar dacă vă va afecta celelalte planuri, încercați să priviți daor partea bună. S-ar putea dovedi ocazia perfectă pentru o nouă iubire, dacă vă aflați în căutarea sufletului pereche. Astrologii vă recomandă să priviți spre viitor cu optimism și norocul vă va surâde.

Rac

Atenția acestor nativi ar putea fi captată de o anumită persoană, sau de o oportunitate interesantă în plan profesional. În orice caz, organizați-vă ideile,  și veți reuși să găsiți soluțiile bune pentru a vă bucura de succes.

Leu

Leii se simt cam deprimați în această perioadă, fie din cauza unor probleme ce țin de anumite chestiuni oficiale, fie supărări minore în plan sentimental. Nu lăsa această stare proastă să te copleșească. Rămâi optimist, te așteaptă momente frumoase în perioada următoare. Spre sfârșitul săptămânii, te așteaptă momente frumoase în compania celor dragi.

Fecioară

Fecioarele trebuie să aibă mare grijă , pentru că riscă să devină ținta comentariilor răutăcioase sau a glumelor proaste ale cuiva. Cel mai bine e să nu le pui la suflet, dar analizează foarte bine persoana care a făcut astfel de remarci la adresa ta.

Balanță

Nativii din Balanță vor face un nou pas important pentru visurile lor cele mai mari. Nu-ți fixa prea multe obiective însă, focusează-te pe obiectivele care țin de viitorul tău. Spre seară, încearcă să stai departe de discuții în contradictoriu.

Scorpion

Nativii din Scorpioni vor fi nevoiți să ia decizii importante în privința relației cu partenerul de viață. Seara de 1 aprilie se anunță însă liniștită. Vei avea ocazia să petreci timp plăcut alături de familie și cei dragi. Profitați din plin de această perioadă liniștită.

Săgetător

Săgetătorii ar putea să nu observe avansurile subtile din partea unei persoane la care nu s-ar fi gândit niciodată. Cei căsătoriți sunt sfătuiți să fie mai atenți în relația cu partenerul de viață. Încercați să vă dedicați această zi familiei și persoanei iubite.

Capricorn

Nativii din Capricorn ar putea avea parte de întâlniri cu persoane importante. O mai veche oprtunitate în plan profesional este posibil să apară din nou. Astăzi, totul decurge exact cum v-ați planificat. Aveți o energie pozitivă și acest lucru vă ajută să vă bucurați de succes.

Vărsător

În următoarea perioadă, Vărsătorii trebuie să evite emoțiile tari. Stați departe de conflicte sau situații limită care îți pot pune nervii la încercare. Aveți ocazia să vă rezolvați anumite probleme birocratice, în special dacă aveți propria afacere. Ar putea apărea o serie de schimbări importante, mai ales în plan sentimental, dar încercați să vă păstrați planul.

Pești

Pentru nativii din Pești se anunță o săptămână fără evenimente notabile. Dacă sunteți liberi, ar trebui să profitați pentru a vă odihni. În weekend vă veți putea relaxa în compania prietenilor și familiei. Nu este exclus ca persoana iubită să vă surprindă cu o propunere cât se poate de plăcută.