News

Horoscop pentru perioada 7-13 august. Predicţii pentru toate zodiile

Leu...
06.08.2017 | 15:31
Horoscop pentru perioada 713 august Predictii pentru toate zodiile

Leu

Va fi o saptamana dinamica, cu schimbari de stari de la o ora la alta. Vor fi momente in care vei primi, dar si momente in care vei da foarte mult. Nu te gandi sau astepta la ceva material, ci la sentimente

Horoscop august. Fecioară

In aceasta saptamana, din diverse motive nu ajungi la timp intr-un anumit loc. La inceput te vei simti incomod, dar totul se va desfasura in avantajul tau. In acest fel vei putea afla anumite detalii la care nu ai fi avut acces daca totul ar fi decurs conform planurilor.
Balanta

Ocupa-te de chestiunile financiare. Fie ca vrei sa pleci in concediu, fie ca tocmai te-ai intors, aspectul banilor va ajunge in atentia ta in perioada urmatoare. Fii mai atent si la sentiment si la ceea ce spui, pentru ca risti sa ranesti pe cineva drag, chiar daca nu vrei.

Horoscop august. Scorpion

Iti vei lua un angajament pentru tine insuti. Iti faci o promisiune si apoi te vei concentra pe ceea ce trebuie sa faci astfel incat sa nu te dezamagesti. In dragoste, evenimentele vor fi imprevizibile. Pe celelalte planuri nu se anunta prea multe schimbari.

Sagetator

In zilele urmatoare, se va intampla ceva ce va completa un lucru inceput in lunile trecute. Aproape ca abandonasei aceasta idee, iar acum o sa fii luat prin surprindere de ceea ce se intampla. O sa realizezi ceva ce ai promis cuiva din familie.

 Capricorn

Se anunta o multime de intalniri scurte, dar constructive. Si o mica discutie pe holul companiei va aduce vesti bune si poate sa iti schimbe planurile pentru perioada urmatoare. Primesti niste bani. Fii mai atent la cel drag, pentru ca are nevoie de tine.

Horoscop August. Varsator

Fii foarte atent la ce informatii ti se ofera in aceasta perioada, pentru ca printre aceste cuvinte se ascund si chestii foarte importante de care trebuie sa te folosesti. Weekendul vine cu o discutie serioasa legata de viitorul tau de acasa.

Pesti

Te poti astepta la un succes in aceasta saptamana, dar nu fara eforturi. Vor fi cateva zile cu suisuri si coborasuri, dar linia de sosire va fi in locul din care vei reusi sa iti incarci bateriile.

Berbec

O intalnire cu un barbat va atrage numai lucruri bune in viata ta atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Vei lua decizii legate de eventualitatea de a ajunge intr-un loc in care nu ai fost pana acum. Intr-una dintre zile te vei supara pe cineva care actioneaza in numele tau fara sa te intrebe.

Taur

Sunt mari sanse sa obtii niste bani la care nu te-ai gandit pana acum. Profita de suma primita si fa o calatorie pe care ti-o doreai, dar pe care nu ti-o permiteai. Chiar daca ai putea face altceva cu ei, ofera-ti un moment de rasfat.

Horoscop august. Gemeni

Intalnesti oameni noi cu care vei ajunge sa colaborarezi la un moment dat sub o forma sau alta. O sa pierzi ceva, dar indiferent despre ce este vorba, sigur este spre binele tau. Trebuie doar sa astepti sa se produca efectul.

Rac

O ruda iti face un cadou sau iti ofera o veste care te va face aproape sa lacrimezi de fericire. Vei fi emotionat zile la rand, dar emotiile vor fi constructive, ajutandu-se sa te mobilizezi pentru un moment in care va trebui sa vorbesti in public.

sursa: ziare.com