Life

Horoscop august. Trei zodii care au ghinion în dragoste până la finalul lunii

07.08.2020 | 07:29
Horoscop august Trei zodii care au ghinion in dragoste pana la finalul lunii
ADVERTISEMENT

Horoscopul lunii august aduce vești neplăcute pentru câteva semne zodiacale care se vor confrunta cu probleme și griji legat de partea sentimentală. Asta înseamnă că sunt urmărite de ghinion, având șanse foarte mici pentru a-și întâlni sufletul pereche.

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt zodiile care până la finalul lunii august se vor axa pe orice altceva, dar nu pe iubire. Este vorba în general de persoane născute în zodii de apă, nativii fiind înzestrați cu un talent deosebit pentru arte și sunt atrași de călătorii.

ADVERTISEMENT

FANATIK aduce în cele ce urmează previziunile complete. Descoperă care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte acestea. Citește care sunt nativii care sunt urmăriți de ghinion în luna august.

Horoscop luna august. Trei zodii sunt urmărite de ghinion în iubire

Taur

Încrederea, entuziasmul și sinceritatea debordantă de care dai dovadă te vor ajuta să te descurci excelent la locul de muncă, dar nu același lucru se poate spune despre relațiile amoroase. Nu te mai simți deloc confortabil în cuplu și vrei să fii singur, cu gândurile tale.

ADVERTISEMENT

Dedicația și pasiunea pe care o pui la serviciu te vor ajuta să primești un post mai bun, mărirea de salariu fiind un lucru la care visai de ceva timp. Poate negrul nu este chiar așa de negru luna asta, în special în plan profesional, ai încredere.

Rac

Emoțiile pun stăpânire pe tine și nu poți deloc să te concentrezi. O dai în bară orice ai vrea să faci și nimic nu iese ca la carte. Luna august nu este făcută pentru planuri mărețe sau vise pentru că nimic din ce-ți pui în gând nu se va îndeplini.

ADVERTISEMENT

Nu te lăsa doborât de situațiile neplăcute prin care treci în relația de cuplu. Partenerul de viață îți reproșează că nu-i acorzi atenție și că stai mai mult la birou. Discuțiile contradictorii nu se vor termina dacă nu iei taurul de coarne, spune ce ai pe suflet.

Scorpion

Receptiv la emoții și sentimente, în general, câștigi multe inimi, doar că luna asta ghinionul se ține scai de tine. Când pui ochi pe cineva începi imediat să-i cauți defectele și descoperi că îți este mai bine singur. Nimeni nu este perfect, ar trebui să nu uiți asta.

ADVERTISEMENT

Căutarea sufletului pereche te macină tot mai mult, dar nu vei fii lovit de săgeata lui Cupidon dacă ai pretenții majore. Așa se întâmplă că ești de prea mult timp singur, dar asta nu înseamnă că nu poți lăsa de la tine. Uită-te în jur și ia exemplu de la ceilalți.

 

ADVERTISEMENT