News
notix pixel id

Horoscop azi, 16 iunie. Una dintre zodii, scandal imens cu un prieten foarte bun!

15.06.2019 | 16:37
Horoscop 16 iunie

FANATIK îți aduce horoscopul de azi, 16 iunie. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de duminică. Mai multe zodii vor avea probleme cu prietenii. Chiar dacă au copilărit împreună, vor avea loc rupturi ireparabile!

Așa arată horoscopul de azi, 16 iunie

Berbec

Vrei să-ți surprinzi jumătatea cu o vacanță. În acest demers te folosești de ajutorul unui prieten, însă vei avea chiar tu o surpriză neplăcută. Realizezi că relația ta se pare că nu prea funcționează în parametri normali.

Taur

Te-ai ciondănit cu un prieten în ultima perioadă și ai decis să rupi relațiile cu el. Acesta va încerca din răsputeri să te facă sa revii la sentimente mai bune, însă va fi în zadar, deoarece nu ai de gând să revii asupra deciziei.

Horoscop 16 iunie
Horoscop 16 iunie

Gemeni

Nativii născuâi sub semnul zodiacal al Gemenilor vor să se relaxeze astăzi și reușesc, chiar dacă va primi vizita mai multor prieteni. Bateriile tale vor fi la nivel maxim!

Rac

O surpriză neplăcută făcută de un prieten, te face să te gândești la renunțarea unei prietenii de ani de zile. Chiar dacă te întristează acest lucru, ești hotârât să o faci.

Leu

Un prieten foarte apropiat îți va cere ajutorul, iar tu vei sări în ajutorul său. Prietenii știu că pot conta pe ajutorul tău oricând, deoarece vei face tot ce-ți stă în putere pentru a-i ajuta.

Fecioară

Simți nevoia de o schimbare radicală. Este posibil să schimbi ceva în casă sau de ce nu, să faci o schimbare de look. Schimbările au fost întotdeauna o prioritate pentru tine, iar acestea au fost de bun augur.

Balanță

Orice ai face astăzi, simți că nu ai energie. Te sfătuim să te gândești la o vacanță sau la o ieșire cu prietenii. Nu te plafona, pentru că acest lucru te va afecta.

Scorpion

Dacă ai ieșit dintr-o relație, ai șanse reale să cunoști pe cineva. Chiar dacă este cam din scurt, acest lucru se va dovedi benefic pentru tine din toate punctele de vedere.

Săgetător

O persoană apropiată îți strică ziua prin comentariile răutăcioase făcute la adresa ta. Îți recomandăm să nu bagi în seamă aceste conflicte, mergi mai departe. Chiar dacă simți o dezămăgire profundă, nu lăsa se vadă asta!

Capricorn

O persoană foarte apropiată te trădează, motiv pentru care vei lua decizia de a te îndepărta de ea. Însă persoana iubită te sfătuiește să îi mai acorzi o șansă. Doar de tine depinde ce vei face.

Vărsător

Vrei să pari stăpân pe situație, însă nu te poți ascunde de prietenii care te știu de o viață. Unul dintre aceștia își vor da seama că încerci să joci teatru și îți va oferi un ajutor. Acceptă-l!

Pești

Ești foarte apreciat de rude și de prieteni, iar acest lucru nu trebuie să dispară. Așadar, trebuie să te ridici la nivelul așteptărilor, indiferent de sacrificii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri