News

Horoscop bani Acvaria, săptămâna 29 aprilie – 5 mai. Află care sunt zodiile care încheie contracte avantajoase

29.04.2019 | 18:54
Horoscop bani Acvaria saptamana 29 aprilie  5 mai Afla care sunt zodiile care incheie contracte avantajoase

Acvaria a întocmit horoscopul valabil pentru săptămâna 29 aprilie – 5 mai. Veștile sunt bune pentru aproape toate zodiile, însă Peștii vor fi ușor dezamăgiți, deoarece își vor oferi ajutorul unor oameni care nu merită nici măcar atenția lor!

Așa arată horoscopul Acvaria, valabil pentru săptămâna 29 aprilie – 5 mai

Berbec

Berbecii trebuie să rămână jucăuși și puși pe glume, iar discuțiile în contradictoriu trebuie evitate, pentru a nu degenera într-o ceartă total inutilă. Poți atrage atenția cuiva și într-o notă simpatică, deci ambalează tot ce ai de zis în forma potrivită: un ton amuzant, un motiv de a face haz, o glumă drăguță, și nicidecum nu cere socoteală.

Taur

Taurii trebuie s renunțe la o situație, relație, în care se complace de prea mult timp. Nu o poți continua în același fel, nici nu mai poți discerne clar între ce a fost și ce mai e și astăzi, deci ești la o răscruce de drumuri care cere o decizie din partea ta. Înainte de a sune clar ce ai ales, cântărește foarte bine trecutul, analizează cum ai ajuns aici, descoperă dacă ai făcut tot ce trebuia făcut și, abia dacă ai înțeles foarte bine cum stă treaba, poți spune încotro vrei sau trebuie să mergi de mâine.

Horoscop Acvaria 29 aprilie - 5 mai
Horoscop Acvaria 29 aprilie – 5 mai

Gemeni

Gemenii trebuie să dea un test astăzi. Trebuie să reziste tentațiilor de a se lăsa amăgiți de vorbe dulci și promisiuni deșarte. S-ar putea să fie învelite într-un ambalaj amăgitor, înșelător, fals, care într-o zi se va risipi iar atunci realitatea va arăta situația exact așa cum este. Mai ales inima poate suferi acum cele mai mari decepții, pentru că ești vulnerabil la vorbe frumoase, la angajamente de răsunet, la iubiri cam imposibile, doar pentru că sufletul tău tânjește după emoții dulci și intense. Rămâi totuși atent la realitate.

Rac

Racul este norocos, în continuare. Dacă cineva te-a etichetat greșit, dacă ți s-au aruncat în cârcă vini pe care nu le meritai, nu te îngrijora deoarece roata se învârtește și adevărul iese la iveală. Cel vinovat va plăti, iar tu, cel nevinovat, vei ieși basma curată și îți vei reface imaginea exact așa cum o meriți. Dacă însă ai greșit, poți restabili acum starea normală de lucruri, dar primul pas spre soluționare e să recunoști greșeala și să iei măsuri imediate pentru a o repara.

Leu

Leul simte că urmează să se petrecă ceva și așteaptă plin de emoții. Ești într-un carusel de emoții, treci de la bucurie la tristețe și de la stres la euforie de la o zi la alta, deci să nu te mire marile oscilații emoționale care te cuprind. Sunt firești la atmosfera aceasta capricioasă în miezul căreia ești și tu prins. Și lumină și întuneric, și sus și jos, și bine și rău, că așa e viața: un montagne russe cu suișuri și coborâșuri continue. Lasă lucrurile să se clarifice înainte de a spune dacă merită să te bucuri sau să te îngrijorezi.

Fecioară

Nici ție nu-ți vine a crede cum se deschide în fața ta un capitol pe câteva săptămâni, luni – poate chiar ani – distanță de acum încolo, iar tu ești managerul acestei acțiuni. De tine depinde cum gestionezi situația, tu ești strategul, organizatorul, administratorul de succes al tuturor resurselor de care dispui. Nu trebuie să te grăbești, e o acțiune ce se va desfășura multă vreme de acum înainte, de aceea trebuie să ai grijă cât, ce, cum și când investești, ca nu cumva să pui toate resursele în coș din prima etapă. E o acțiune cu 3 etape diferite și acum ești abia la primii pași, dar ai un talent aparte de a aranja totul exact acolo cum trebuie și cât trebuie, pentru a nu rămâne nici fără bani, nici fără timp, nici fără energie, nici fără motivație mai târziu.

Balanță

Încearcă să fii așa cum te știe lumea de obicei: diplomat, corect, just în aprecieri, pentru că săptămâna aceasta câștigă doar cei care fac totul așa cum se cuvine. Cu cât ești mai corect în tot ce spui sau faci, cu atât vei obține mai ușor respectul și admirația lumii. Dai și primești, e un schimb reciproc avantajos în orice activitate în care intri în contact cu altcineva, pentru că vei avea norocul de a atrage alături de tine oameni pe aceeași lungime de undă cu tine, la fel de generoși, la fel de amabili, la fel de bine pregătiți ca și tine, încât vei încheia săptămâna cu un sentiment de satisfacție și împlinire, ca și cum ai mai învățat ceva, ai mai câștigat un prieten, ai mai primit o informație prețioasă.

Scorpion

Te simți un pic ciudat, poate cam singur, poate cam retras, și suferi de o ușoară manie a persecuției. Privind în jur, ai tendința de a spune că nimeni nu te vede, nimeni nu te caută, nimeni nu te observă, dar cu siguranță este o impresie greșită. Tu ești cel care se închide în carapacea sa și taie orice punte de legătură cu restul lumii, pentru că semnale de prietenie și de afecțiune vin suficient de multe către tine. Tu le cam tai accesul. Parcă preferi să fii singur, să fii lăsat în pace, să nu te deranjeze nimeni, iar această atitudine îi cam dezarmează pe cei care ar încerca totuși să se apropie.

Săgetător

Săgetătorul se confruntă cu probleme existențiale. Nu sunt mai grele problemele tale acum decât altădată, ci doar tu te-ai maturizat, tu te-ai schimbat și privești lucrurile mult mai responsabil. Exagerezi un pic gravitatea anumitor situații, luând pe umerii tăi mai mult decât poți duce. Nu încerca să duci tu toate grijile pe umerii tăi, că te vor copleși grijile, insomniile, durerile de cap. Ai la cine apela la nevoie, deci asta trebuie să faci tu acum: să ridici capul din pământ și să privești un pic mai sus. Cineva e acolo să te asculte și să te ajute: ori aici, pe pământ, sub forma unui om, ori mai sus, către ceruri!

Capricorn

Nativii trebuie să se țină departe de probleme și să se retragă la semnul celui mai mic pericol. Te poți aștepta la surprize neplăcute la tot pasul, dar dacă pornești ceva doar cu temeri, cu restricții, cu nu pot, cu n-o să meargă, culmea, chiar așa va fi! Gândirea negativă strică tot, deci aici trebuie să lucrezi tu cel mai mult. Ia schimbă polaritatea gândurilor tale și pornește orice plan cu ”totul o să meargă”, ”totul va fi bine”, ”pot și știu”, și, ca prin minune, orice influență nefastă se va risipi ca prin farmec.

Vărsător

Ești foarte comunicativ, iar prietenii rag la tine ca albinele la miere! Vei cunoaște oameni noi și este posibil să găsești o persoană de sex opus cu care să găsești multe lucruri în comun. Relația s-ar putea transforma în ceva mult mai serios și chiar vei putea avea asupra cui să-ți reverși sentimentele. Închei săptămâna cu câteva persoane noi pe lista de prieteni, ceea ce te bucură la maximum, pentru că simțeai nevoia să socializezi, să cunoști oameni, să vorbești, să te distrezi!

Pești

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Peștilor vor sări în ajutorul unor persoane care nu știu să-l primească. Ajutorul lor nu va fi binevenit și apreciat, așa că se va naște un sentiment contradictoriu. Nu trebuie să pui la suflet și trebuie să rămâi la fel, acea persoană agreabilă, gata să ajute un prieten aflat la ananghie.