Life

Horoscop bani Mihai Voropchievici decembrie 2023. Două zodii suferă cumplit

Horoscop bani Mihai Voropchievici. Maestrul runelor vine cu o veste excelentă pentru zece zodii. Două, însă, au de suferit financiar.
06.12.2023 | 11:31
Horoscop bani Mihai Voropchievici decembrie 2023 Doua zodii sufera cumplit
Horoscop bani Mihai Voropchievici decembrie 2023. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop bani Mihai Voropchievici. Luna decembrie, dacă ne uităm în calendar, are în componența ei 5 zile de vineri, 5 de sâmbătă și 5 de duminică. Asta, în termeni ezoterici numesc luna decembrie o lună a sacilor de bani. Este o lună extraordinar de promițătoare din punct de vedere material.

Horoscop bani Mihai Voropchievici decembrie 2023: Două zodii suferă cumplit

Avem deja trei planete, pentru vinerea e Venus, Saturn sâmbăta și Soarele duminica. Așadar, persoanele născute în zielele de vineri, sâmbătă sau duminică au în decembrie un mare lipici la bani. Pentru ei va fi o lună, în continuare, extrem de favorabilă din punct de vedere financiar. Pungile cu bani trag la ei, însă nici cei care sunt născuți în alte zile nu sunt feriți de noroc.

ADVERTISEMENT

Favorizați sunt cei care sunt născuți în zilele de 1, 8, 15, 22 și 29. Și cei veniți pe lume sâmbăta, în zilele de 2, 9, 16, 23 și 30 sub protecția planetei Saturn. Cei care sunt solarienii, cei născuți duminica, sunt cei născuți pe 3, 10, 17, 24 și 31.

Aceștia sunt cei mai favorizați. „Ca să vă liniștesc, să nu aveți senzația că sunteți absolviți de mici sau mai mari câștiguri vă voi comunica care sunt zodiile favorizate”, este anunțul făcut de Mihai Voropchievici, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fecioarele născute între 3 și 12 septembrie au mare noroc

Horoscop bani Mihai Voropchievici decembrie 2023. Printre favorizați se numără cei născuți în zodia Berbec, dar, atenție, vorbim despre nativii din decanul 3. Berbecii care sunt născuți între zilele de 11 și 20 aprilie pot sta liniștiți. Decembrie este o lună a sacilor cu bani pentru Racii născuți în decanul întâi, adică între 21 iunie și 1 iulie 2023.

Fecioarele născute în decanul doi (3-12 septembrie) sunt favorizate de astre. Apoi avem Scorpionii din decanul doi (13-22 noiembrie). Vărsătorii din decanul întâi. Nu sunt, însă, singurele zodii care au parte de bucurii, de noroc în tot ce își propun să facă în luna decembrie.

ADVERTISEMENT

Nu e vorba aici doar de a ști să atragă bunuri materiale și bani, ci și cum le folosesc astfel încât să nu se risipească, ci să fie sporite. Zodiilor de mai sus li se mai adaugă câteva, după cum dezvăluie maestrul Mihai Voropchievici.

Îi avem pe Taurii născuți în intervalul 11-20 mai, Leii născuți între 23 iulie până pe 2 august, Balanțele născute în decanul doi, din 3 până în 13 octombrie și Săgetătorii decadei trei, 12-22 decembrie. Ultimii sunt Peștii din decanul unu, născuți între 19 și 28 sau 29 februarie.

ADVERTISEMENT

Capricornii și Gemenii, feriți de belșug în luna decembrie

Horoscop bani Mihai Voropchievici decembrie 2023. „Cu alte cuvinte, vedem că sunt zece zodii foarte favorizate. Evident că mai scapă câte unele care au mai puțin. Niciodată nu e bine să ai paharul prea plin, că s-ar putea să se verse din el”, completează Mihai Voropchievici.

De remarcat este faptul că din seria enumerată mai sus de maestrul runelor lipsesc două zodii. Este vorba despre niște semne zodiacale ceva mai încercate în această lună, dar care cu siguranță vor ieși cu fruntea sus din toate necazurile cu care se confruntă.

Capricornii și Gemenii nu figurează printre nativii care au noroc la bani în luna decembrie, însă probabil că veștile bune vin pentru ei din alte părți. Conform horoscopului runelor, de pildă, pe luna decembrie, Gemenii sunt tensionați până la finalul lunii, având preocupări legate de sănătate. Capricornii comunică destul de mult, sunt în permanent dialog cu cei din jurul lor. Doar unul din mesajele pe care îl vor primi va fi cu adevărat esențial.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
Se întâmplă în România: au ”ras” arena pentru a construi alta, de 100...
Se întâmplă în România: au ”ras” arena pentru a construi alta, de 100 de milioane €, dar au avut parte de o mare surpriză
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă...
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă decizia liderului rus
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până...
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până la 23°C. Când ar putea reveni un episod de iarnă cu lapoviţă şi ninsori
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Apa de la robinet, interzisă în locul cel mai iubit de români. Nici...
Apa de la robinet, interzisă în locul cel mai iubit de români. Nici alcool nu ai voie să bei
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde