Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 3-9 ianuarie 2022. Flirt pentru nativul Balanță

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 3-9 ianuarie 2022, aduce preocupări pentru viitor. Astrele vorbesc despre o perioadă cu foarte multe planuri, unele se schimbă, altele se ajustează.
02.01.2022 | 10:21
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 39 ianuarie 2022 Flirt pentru nativul Balanta
ADVERTISEMENT

Semnele zodiacale se consultă cu oamenii din preajmă, în felul acesta noul an cunoscând exact care sunt obiectivele noastre. În plus, astrologul de la Antena 3 punctează că începem 2022 în forță.

Toate cele 12 zodii sunt decise să ducă la bun sfârșit tot ce și-au propus. De asemenea, astrele spun că cea mai tensionată zi din săptămână este vineri, când suntem ușor confuzi.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 3-9 ianuarie 2022, pentru toate semnele

Berbec

Ești pus pe treabă încă de la debutul săptămânii, ordonezi bine activitățile. Discuții cu prietenii sau cauți surse de inspirație. Mare atenție la ce se întâmplă în jur, consultări și căutarea unor soluții. Vineri e ceva tensiune în aer din cauza drumurilor care nu decurg cum ai vrea.

Taur

Ziua de luni aduce limpezime, claritate și comunicare orientată către scopuri. Știi ce vrei și știi ce spui. Ai o agendă foarte clarificată. Joi și vineri sunte tensiuni la întâlnirile cu amicii, mici dezamăgiri, amânări sau lipsă de sincronizare. În weekend îți încarci bateriile.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sfaturi, prezență și încurajări din partea unui amic sau prieten apropiat în prima zi din săptămână. Marți și miercuri sunt așteptări mari de la ceilalți, vrei ca unii să se țină de cuvânt. Discuții pe teme morale și atitudini incorecte joi și vineri. În weekend e nevoie de reculegere.

Rac

Orientare către relații. Discuții romantice și calde sau pline de înțelegere și toleranță, luni. Următoarele două zile aduc stabilitate în acorduri și distribuire de sarcini. Joi și vineri sunt tensiuni legate de drumuri sau călătorii. Sunt multe instabilități. Weekend-ul vine cu multe lucruri de rezolvat.

ADVERTISEMENT

Leu

O săptămână axată pe muncă și strângere de energie. Coordonezi foarte bine activitățile și ai rezultate. Marți și miercuri ai parte de întâlniri și consfătuiri diverse cu persoane în vârstă sau cu experiență. Sunt idei, planuri și proiecte noi. Vineri se cere atenție la sănătate, iar în weelend la vizite și drumuri.

Fecioară

Săptămâna începe cu idei creative, inspirație și proiecte. Ești cea mai eficientă zodie perioada asta cu toate activitățile pe care ți le propui. Marți și miercuri muncești și apar primele rezultate, ești mândru de soluțiile practice găsite. Vineri nu știi să comunici succesele, ideile și de aici pot apărea tensiuni și confuzii.

ADVERTISEMENT

Balanță

Grijă pentru casă și sănătate la început de săptămână. Sunt într-o formă foarte bună marți și miercuri. Există tendința de flirt, umor și vorbe bune pentru toată lumea. Joi și vineri e de lucru, deși nu vrei să începi anul cu activități prea grele. Momente frumoase cu persoana iubită pe final de săptămână.

Scorpion

Idei, discuții fertile și sugestii frumoase. Simt că sunt cu motoarele turate la maximum. E nevoie să știe exact munca pe care o are de făcut. Calculele și propria agendă sunt făcute marți și miercuri. Tensiunile sunt legate de comunicare și de transmiterea ideilor. Muncă în weekend.

Săgetător

Preocupare legată de bani fructuoși, care vin. E o investiție, o cheltuială sau simți că ai câștigat ceva. Cumperi ce lipsește. Sunt tot felul de drumuri și călătorii de făcut marți și miercuri. Discuții în casă joi și vineri, nu e toată lumea de acord. În weekend vine distracția.

Capricorn

Ești într-o formă de zile mari și o prezență agreabilă pentru ceilalți. Ai mult tact, tandrețe, duioșie și multă dragoste de dat. Treci direct la treabă și ești practic în următoarele zile, ești în priză. Preocupări pentru bani și reușite. Drumuri joi și vineri. Discuții sensibile, iar weekend-ul în casă.

Vărsător

Luni e zi de recuperare și de adunare de energie. Stai mai mult cu tine. Marți și miercuri ești în formă, ai soluții, chef de treabă și ești foarte eficient și animat. Joi și vineri aspectele indică bani, cum să ajungi mai ușor la ei. Ești contra cronometru, de aici și tensiunile. Drumuri în weekend, dar sunt plăcute.

Pești

E o atmosferaă foarte bună la început de săptămână datorită oamenilor din jur. Sunt împărtășite sfaturi și probleme sentimentale. Marți și miercuri e de reflectat, de înțeles lucruri profunde sau mai vechi. E o adunare de energie și emoție. Intuiția aduce lucruri pe care nu le poți transmite celor din jur. Treabă în weekend.

ADVERTISEMENT