Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu 8 Martie 2023. Luna se mută în Balanță de Ziua Femeii. Ce se întâmplă cu zodiile?

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru ziua de 8 Martie 2023: Luna se mută în Balanță, iar asta își pune amprenta asupra fiecărei femei.
07.03.2023 | 19:30
Horoscop Camelia Patrascanu 8 Martie 2023 Luna se muta in Balanta de Ziua Femeii Ce se intampla cu zodiile
Horoscop Camelia Pătrășcanu 8 Martie 2023
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a realizat un horoscop special pentru 8 Martie 2023, de Ziua Femeii, în exclusivitate pentru cititorii FANATIK! Ce anunță renumita astrologă pentru fiecare femeie, în funcție de zodie? Află din rândurile următoare!

Horoscop de 8 Martie 2023. Ce se întâmplă de Ziua Femeii, cu Luna în Balanță, după ora 16. Camelia Pătrășcanu are răspunsurile!

Ziua de 8 Martie este un pic complicată, asta pentru că suntem imediat după Luna Plină și suntem mai sensibili, chiar și fizic, mai receptivi, mai vulnerabili. Nevoile noastre sunt mai accentuate, dorind de la ceilalți atenție sub diferite forme.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Luna, pe parcursul zilei de 8 Martie, schimbă zodia. Până la ora 16, se află în Fecioară. Nu vom dori neapărat cadouri, ci să simțim că oamenii sunt în ajutorul nostru. Dacă se grăbește cineva cu cadouri, ar fi bine dacă ar oferi în special susținere, încredere și ajutor.

După ora 16, Luna intră în pretențioasa Balanță, iar acolo simțul estetic este accentuat. Avem nevoie de dovezi mai clare de iubire, chiar mai palpabile, mai luxoase și mai scumpe. Seara e potrivită pentru o ieșire în oraș sau pentru evenimente mai somptuoase.

ADVERTISEMENT

Este o zi în care acest 8 Martie pune mult accent, mai ales în prima parte a zilei, pe explicații și înțelesuri. Subiectele fierbinți pot fi abordate. E bine să spunem ce am ținut în noi mult timp, dar cu multă blândețe. În a doua parte a zilei, emoțiile sunt mai sensibile, poate chiar și exigențele noastre sunt mai mari.

Femeile din zodia Rac au o zi agitată

Femeile Berbec își doresc, până la ora 16, să fie sprijinite sau să discute despre faptul că nu se simt destul de sprijinite. Se vor plânge că s-au simțit singure în diferite ocazii. Pot primi cadourile pe care și le doresc.

ADVERTISEMENT

Tăuroaicele ar vrea să fie răsfățate și scutite de efort. Poate nici nu dau pe acasă. Vor să fie scoase undeva. Au relații bune cu prietenii. Vor să meargă în locuri unde au parte de trăiri neașteptate, nu neapărat cu omul drag, ci alături de mai mulți oameni despre care știu că țin la ele. În a doua parte a zilei au nevoie de tihnă, de pace.

Fetele Gemeni își doresc timp să se ocupe de ele, ca și când ar sta doar în fața oglinzii, până la ora 16, apoi să iasă în oraș. Ziua pune un accent frumos pe sănătate, iar spre seară accentul e puternic din punct de vedere social. Au nevoie de o vorbă bună din partea cuiva. Aproape că se copilăresc și vor să fie apreciate și lăudate.

ADVERTISEMENT

Femeile din zodia Rac au un 8 Martie agitat în prima parte a zilei. Ai zice că ele dau cadou doamnelor și domnișoarelor din viața lor. Simt nevoia să facă gesturi frumoase către cei din jur. Nu găsesc neapărat ce își doresc, așa că își schimbă pe drum planurile. Unele doamne Rac sunt cu gândul la persoane la care nu au acces ușor sau sunt departe din punct de vedere geografic. Discută cu persoane cu care n-au luat contact poate de multă vreme. Seara, stau în casă, în tihnă.

Leoaicele au o primă parte a zilei cu multe calcule financiare. Poate că unele sparg și pușculița pentru a-și cumpăra ceva la care tânjesc. Spiritul de economie se manifestă până la ora 16. Dacă ies în oraș, seara, poate vor să impresioneze. Unele, poate vor o schimbare de imagine și atunci trebuie să spargă pușculița. Totul ține de cum se pun în valoare.

Fecioarele își fac o autoanaliză poate cam aspră

Pentru Fecioare, petrecerea zilei e foarte complexă. Au multe autoanalize de făcut. Unele se critică destul de aspru. Dialogul cu propriul suflet trebuie să fie blând, spune Mercur în Pești. Nu e bine doar să se certe, ci să se înțeleagă și iubească. Seara poate aduce ceva cheltuială, ca și când ar vrea să-și ofere ceva bun.

Doamnele Balanță au o primă parte a zilei mai delicată. N-au voie să facă efort, să se agite cam mult. E o perioadă  bună pentru îngrijire, dar nu trebuie să se dea peste cap. Poate vor dormi mai mult, poate își vor lua o zi liberă. Aproape toată ziua e lipsită de efort. Spre seară s-ar putea să le vină cheful, dar nu le place să se tragă de el.

Femeile Scorpion pot să își facă multe calcule și speranțe în legătură cu felul în care cei din jur le sărbătoresc. Sunt realiste și știu fiecare cât poate să le ofere emoțional, dar și material. Își doresc să petreacă alături de o comunitate mai largă. Le-ar prinde bine să împărtășească emoții. Chiar dacă ies doar cu omul drag, le prinde bine să aibă mesageria plină de rânduri frumoase.

Femeile Săgetător au o zi în care doresc să onoreze persoanele pe care le iubesc. Sunt foarte conștiincioase. Deci, PR-ul este excepțional și nu vor uita să sune pe nimeni. Așteaptă, de asemenea, să le fie apreciată destoinicia, munca și dăruirea. Vor ca oamenii să știe că ele uneori se sacrifică. De multe ori așa este. De multe ori, au o intervenție inspirată care îi scutește de cheltuială pe alții.

Femeile Vărsător se vor răsfăța

Domnișoarele și doamnele Capricorn așteaptă să li se dea dreptate indiferent ce spun și ce idei au, mai ales în prima parte a zilei. Dorința lor este să nu se lovească de opoziții. Pot avea o seară în care simt că sunt regine numai și pentru faptul că nimeni nu le-a mai comentat.

Femeile Vărsător, în prima parte a zilei, sunt dornice de îngrijire și sănătate. Nu vor să miște un pai. Își vor face programul așa încât să fie răsfățate. Își doresc frumusețe, dar și relaxare. Unele s-ar putea să își închidă telefonul. Au nevoie de liniște. După-amiază, cu Luna în Balanță, e o ocazie bună pentru experiențe inedite.

Femeile Pești au o zi de 8 Martie foarte specială și foarte sensibilă. Sunt foarte atente, receptive și intuitive la stările celor din jur. Vor fi dornice să vadă ce loc ocupă în inima celuilalt. Probabil vor deschide discuții să se lămurească. Sunt vorbărețe. Vor să își lămurească niște angoase. Uneori se vor plânge, alteori nu vor da niciun răspuns. Vor juca diverse roluri pentru a se convinge că sunt iubite. Seara, pot fi extraordinar de dulci și de senzuale. Seara se anunță măcar caldă, dacă nu chiar fierbinte!

ADVERTISEMENT