Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. A doua jumătate a lunii iunie 2024, specială pentru Lei

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Previziunile astrologului pentru a doua jumătate a lunii iunie 2024. Ce moment special vor trăi Leii.
18.06.2024 | 17:56
Horoscop Camelia Patrascanu A doua jumatate a lunii iunie 2024 speciala pentru Lei
Predicțiile Cameliei Pătrășcanu pentru zodii. Sursa foto: Facebook, Freepik, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii iunie planetele traversează Gemenii, situație care va aduce tensiuni în viețile nativilor. Va exista și o opoziție Lună Neagră-Neptun, care va activa toate neliniștile și confuziile. Zodiile vor trebuie să aleagă din diferite posibilităție, legate de partea profesională și personală.

Planetele traversează Gemenii în a doua jumătate lunii iunie 2024. Cum sunt afectați nativii

De altfel, vor exista și nativi care vor trăi clipe de bucurie și de liniște în a doua jumătate a lunii iunie, mai transmite astrologul Camelia Pătrășcanu. Nu sunt excluse flirturile, contactele noi. Mulți dintre noi vom fi puțin suspicioși, fiindcă nu vom ști dacă este bine sau nu să credem persoanele care se vor ivi în calea noastră.

ADVERTISEMENT

Berbec

În prima parte din jumătate lui iunie vă veți simți puțin agitați, Berbeci. Vor fi destul de multe lucruri de făcut. Nu încălcați nicio regulă și fiți mai prudenți în a doua jumătate lunii iunie. Se poate să vă preocupe mai mult și sănătatea.

Taur

Taurii vor fi prea preocupați de situația lor materială. Vor considera că nu câștigă prea mult și vor refuza să dea împrumut. Vor supăra prieteni. Se gândesc și cum să-și înmulțească banii ușor și rapid. Nu este posibil, dar Jupiter va fi alături de ei și vor avea șansa de a face mai mulți bani. După 20 iunie Taurii vor avea idei grozave din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor ieși dintr-o perioadă agitată și vor avea energie de a se implica în tot felul de proiect. Totuși, îi pot supăra pe cei apropiați prin replici tăioase, dar vor ave argumente ale reacțiilor. După 20 iunie aspectele se vor îmbunătăți masiv în ceea ce privește banii.

Rac

În intervalul 15-20 iunie vor avea ceva dificultăți. Vor simți că se implică prea mult pentru ceilalți și mai puțin pentru ei. Nu uitați de somn, oricât l-ați pierde. După 20 iunie veți avea curaj pentru noi decizii.

ADVERTISEMENT

Leu

Între 15 și 20 iunie pot apărea tulburări în relația cu prietenii sau cu oamenii din anturaj. Nu toată lumea va fi de acord cu Lei. După 20 iunie Leii intră într-o tăcere. Se ascund și se vor întoarce la meleagurile unde își încarcă bateriile.

Fecioară

Fecioarele vor fi contracronometru. Trebuie să dea la timp materiale, telefoane. Vor avea impresia că sunt tot timpul testate. Vor fi aspre în același timp, dar dincolo de asta vor avea o perioadă fructuoasă, care le conduce către succes. Vor simți că au scăpat de o povară.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanța va alerga continuu. Îi va fi greu să rezolve anumite lucruri. După 20 iunie lucrurile se vor linști pentru Balanță, încât va benefica de laude. Finalul acestei luni va fi prielnic pentru zodie.

Scorpion

Scorpionul va simți că îi scapă printre degete o oportunitate sau simte o teamă în acest sens. De asemenea, va simți și că trebuie să grăbească anumite fapte. Cineva îi va ajuta să atingă succesul spre finalul de lună. Ițele se vor desface.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de nemulțumiri. Există posibilitatea să nu fie încântați că sunt luați la întrebări, că li se fac aluzii la niște aspecte mai puțin tensionate. Nu vor fi puși într-o lumină favorabilă. Pot replica vulgar și usturător. După 20 iunie aspectele devin mai bune. Săgetătorii pot rezolva situații legate de acte, bani, familie.

Capricorn

Capricornii vor fi axați pe sănătatea lor. Vor trebui să umble pe la mai mulți specialiști. Nu toată lumea are aceeași părere despre cum arată analizele. După 20 iunie vor da de cineva care îi va sprijini și le va lămuri. Foarte bune aspecte și în relația cu partenerul de viață.

Vărsător

Un pic de risipă între 15 și 20 iunie pentru Vărsători. Vor dori să se dezvolte mai mult și să descopere ce le place și ce nu. Se pot înțelege foarte bine cu cei foarte tineri,  pe care-i vor îndrum. O situație roz și pe plan sentimental. Armonie în relația de cuplu.

Pești

Peștii, între 15 și 20 iunie, ar putea avea discuții, animații sau bulversări în viața privată. Par că nu-și găsesc locul, din cauza lipsei de spațiu. După 20 iunie vor avea idei despre cum să-și rezolve anumite situații și se pot întoarce la îndemânări care le-au adus succes.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
De ce a fost Dacia aproape imposibil de cucerit. Secretele războinicilor neînfricați care...
De ce a fost Dacia aproape imposibil de cucerit. Secretele războinicilor neînfricați care o apărau de romani
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută...
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, apariţie incendiară fără iubit!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit...
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit pe care îl purta