Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Care sunt cele mai mari calități pe care le au zodiile

Horoscop special realizat de Camelia Pătrășcanu! Află care sunt cele mai mari calități pe care le au zodiile. La ce sunt buni Leii?
04.04.2023 | 09:30
Horoscop Camelia Patrascanu Care sunt cele mai mari calitati pe care le au zodiile
Horoscop Camelia Pătrășcanu: calitățiile zodiilor. Foto: herzindagi.com/ ASTRO-FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru FANATIK! Descoperă care sunt cele mai mari calități pe care le au zodiile! Ce le definește cel mai bine pe Fecioare sau Balanțe? Iată un horoscop inedit!

Horoscop Camelia Pătrășcanu: ce mari calități au zodiile

Atunci când vorbim despre zodiac, în general sunt accentuate defectele zodiilor, pentru a ne lua precauții, însă, de data asta, vorbim de cele mai frumoase trăsături ale zodiilor.

ADVERTISEMENT

Cea mai frumoasă calitate a Berbecilor nu este curajul, așa cum v-ați aștepta. Cea mai frumoasă calitate a Berbecului este echilibrul pe care nu îl are când vine vorba de propria persoană, ci când intră în relație cu cineva, când sfătuiește pe cineva. Simțul echilibrului se vede în estetica nativilor de foc. Au simț pentru estetică și pentru frumos. În relațiile pe care le au, au multă cumpătare și măsură.

Taurii, în schimb, sunt foarte senzuali. Au marele dar de a face ca lucrurile în preajma lor să se așeze. Oamenii se simt în tihnă și siguranță lângă ei. Chiar dacă atmosfera poate fi încinsă, în general, în preajma unui Taur ai sentimentul că lucrurile se pot așeza. Știu să nu se bage în conflicte, să stea deopare. Când sunt provocați, pot avea izbucniri, însă.

ADVERTISEMENT

Racii se remarcă prin consecvență și perseverență

Gemenii sunt isteți, au un bagaj de cunoștințe. Nu merg până la capăt cu informațiile, dar știu să conecteze datele, să te trimită la surse. Le lărgesc orizontul celorlalți. Le fac sugestii foarte bune. Nu trebuie să ne așteptăm de la ei să ducă niște informații în profunzime, dar nu ăsta e darul lor. O altă calitate frumoasă a lor este volatilitatea. Toți au ceva imponderabil.

Racii sunt consecvenți. Unii ar numi-o încăpățânare, dar ei de multe ori au niște principii foarte ferme, ancorate în valori foarte profunde. Persistența, sârguința reprezintă calitățile lor. Nu sunt fluctuanți. Pot fi timizi, pot cumpăni mult și să dea sentimentul că nu știu ce vor.

ADVERTISEMENT

Leii sunt spontani. Sunt jucăuși, au un umor involuntar. Au un tonus frumos. Pot fi radicali, unii oameni pot intra cu greu în voia lor, la început, până îi cunosc cu adevărat. Pot fi mândri și infatuați, dar li se iartă orice pentru bucuria pe care o au pentru viață. Au o energie sclipitoare. Insuflețirea și bucuria de a fi sunt, de departe, cele mai frumoase calități ale Leilor.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Fecioarele pot vindeca sufletele celorlalți

Fecioarele au mai multe calități frumoase. Una dintre ele este compasiunea, mila, nu neapărat pentru că se pun în locul celuilalt. Nu sunt atât de emoționale și de empatice, dar știu să descoase într-un mod intim ce se întâmplă cu celălalt. După ce analizează și investighează, capătă o compasiune prin cunoaștere. Au drag de oameni, dar nu doar de oameni. O altă calitate este aceea de a vindeca. Nu înseamnă că sunt terapeute, dar prin grijă, prin inspirație, intuiție, prin informațiile pe care le au pot fi de mare ajutor. Mila, compasiunea, grija sunt marile calități ale lor.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, una din marile calități ale Balanțelor e puterea de a conduce, de a-i coordona pe ceilalți. Descoperă rapid ce funcționează și ce nu funcționează. Uneori sunt prea critice, dar observațiile lor sunt pertinente pentru cei din jur. În situații de criză, când cineva își pierde cumpătul, ele sunt acolo. Sunt mai eficiente în doi decât singure.

În cazul Scorpionilor, una din cele mai mari calități e senzualitatea și nu neapărat cea în plan sexual. Senzualitatea în a da o notă atractivă tuturor lucrurilor pe care le ating. Iubesc lucrurile atractive, le cultivă în jurul lor. Au multă grație, în mod natural. Știu să valorifice lucrurile, să le evalueze. Îi învață pe ceilalți să-și valorifice calitățile. Sunt buni ca impresari, știu ce e valoros într-un om. Îi elucidează pe alții, îi trezesc la realitate.

Săgetătorii pot face haz de necaz cu ușurință

Săgetătorii au umor. Pot râde de orice, iar în momente de criză e o binecuvântare. Curiozitatea e iarăși o calitate a lor. Au memorie bună și sunt foarte isteți. Conectează înaintea altora lucrurile. Văd înaintea altora niște efecte și pot profita de asta. Știu, află lucruri și le stăpânesc, transmițându-le mai departe.

Capricornii au multe calități, unele invizibile pentru cei din jur. Nu sunt drăguți din prima, dar ajung să fie foarte iubiți nu pentru că transmit siguranță, cât mai ales pentru că transmit protecție. În preajma lor, simți că ești pe drumul bun, că e cineva care veghează când ceva nu este în ordine. Pot fi sfătoși, sunt foarte buni pedagogi.

horoscop camelia pătrășcanu
Horoscop Camelia Pătrășcanu: Vărsătorii sunt extrem de originali. Foto: PIXABAY.COM

Vărsătorii sunt originali. Uneori, le place să fie originali într-un mod șocant, forțat. Ei de multe ori sparg barierele. Aduc elemente noi, arată că se poate și altfel. Arată punctul de la care o normă nu mai e valabilă, întrucât viața e infinită și ne surprinde prin diverse situații. Ei trebuie mereu să schimbe niște reguli. Știu să inițieze, să defrișeze, să facă ei primii niște lucruri. Sunt greu de iubit pentru asta, că sunt mai incomozi.

Peștii sunt vindecători pentru animale, oameni și plante. Au milă, dar și cunoaștere. Datorită inutiției lor, pot înțelege rosturile în viață. Pentru ei nu există limită ca pentru noi ceilalți. Descrierile lor, în general, sunt diluate, sunt confuze. Universalitatea e o mare calitate a lor. Se pot transpune în orice loc sau în pielea altcuiva. Previziunile Cameliei Pătrășcanu pot fi descoperite și pe pagina de YouTube ASTRO-FANATIK!

 

 

ADVERTISEMENT