Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: ce frici au zodiile și cum pot fi depășite

Horoscop special realizat de Camelia Pătrășcanu, exclusiv pentru FANATIK. Ce frici au zodiile și cum pot fi ele depășite?
26.03.2023 | 18:15
Horoscop Camelia Patrascanu ce frici au zodiile si cum pot fi depasite
Camelia Pătrășcanu dezvăluie ce frici au zodiile
ADVERTISEMENT

Horoscop inedit realizat de Camelia Pătrășcanu! Celebra astrologă dezvăluie ce frici au zodiile și mai ales cum pot fi ele ținute în frâu. Descoperă marile temeri ale celor 12 semne ale horoscopului european!

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Care sunt fricile zodiilor

Fiecare dintre noi are câte o frică. Frica este un clopoțel de alarmă, e bine să îl avem. Nu e bine să luăm decizii din frică, dar faptul că sesizează modul în care am deraiat de la linie, ne-am îndepărtat de la noi înșine e foarte bine.

ADVERTISEMENT

Frica face parte din mecanismele vieții prin care noi ne reglăm. Fiecare zodie are niște puncte sensibile, vulnerabile, situații sau posturi în care apare frica. E bine să le știm și există și remediu pentru a depăși fricile.

Pentru Berbeci, cea mai mare teamă este de a fi incapacitați, de a se accidenta. Nu le e frică să piardă, pentru că ei au capacitatea de a se reinventa. Le e teamă că se pot răni, deși se expun pericolelor mult. O boală este una din fricile lor. Pentru că sunt foarte curajoși, sunt uneori imprudenți. Remediul ar fi să aibă o conduită de viață care să le susțină această superbă energie și voluntarismul. Aici vorbim de rigoarea cu care trebuie să își construiască obiceiurile de viață: cum se alimentează, cum dorm etc.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Taurii se tem să piardă controlul asupra situațiilor

Taurii sunt în general prudenți pentru că sunt consecvenți. Sunt cunoscuți pentru răbdarea lor și nu se expun riscurilor în mod inutil. Una din vulnerabilitățile lor este împrăștierea, disiparea. Le place să se aclimatizeze perfect cu o situație, o acțiune, un obiectiv, să-l bifeze. Dacă au mai multe lucruri de făcut deodată, simt că nu mai au control și pot face lucrurile greșit. Frica lor e că nu țin lucrurile în mână, atunci când sunt bombardați de mai multe sarcini deodată. Pe de altă parte, graba este cea care le activează fricile.

Pentru Gemeni, una din fricile lor cele mai mari este legată de angajamente și responsabilități prea rigide. Ei sunt cunoscuți pentru că sunt flexibili, adaptabili, versatili. Ei pot face mai multe lucruri deodată, chiar e stimulativ pentru ei. Ei au activități adiacente. Să aibă o singură activitatea sau să fie constrânși de o sarcină prea mare, dar care e repetitivă, este marea lor frică. Lucrurile implacabile, imuabile le ucid creativitatea. Remediul e să nu-și ia angajamente ferme. Tocmai de aceea, instinctiv mint, nu recunosc, nuanțează. Au nevoie de o doză mai mare de libertate.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, frica e legată de noutate, de diversitate, de noutate, de diversitate, de orizonturi noi apărute prea brusc. De altfel, ei pot în timp integra în propria lor formulă și ritm noutățile. Schimbările care apar brusc îi dărâmă și le poate fi teamă. Remediul pentru ei este să își folosească intuiția pentru a simți din timp curenții viitorului, înainte de a se întâmplat lucrurile. Ei au această capacitate, au o intuiție extraordinară.

Ce frici au zodiile? Fecioarele au teama de a acționa rapid

Pentru Lei, una din fricile cele mai mari e dată de confuzie sau diluare. Fiind semne de foc, le place să acționeze la imbold, la impuls. Din preaplinul sufletului lor, încredere și dezinvoltură. Când apare nesiguranța și îndoiala, sunt cu totul descoperiți. Alte zodii jonglează mai bine cu încrederea și eșecul. Teama să aibă un eșec e foarte mare. Pot fi descumpăniți și este punctul lor nevralgic. Nu trebuie să le știe nimeni vulnerabilitatea, se pitesc, dar acolo își consumă drama destul de rapid și reapar în gloria lor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Părășcanu. Pentru Fecioare, apare teama de a acționa rapid și pe moment. Ele sunt mai planificate, minuțioase, au nevoie să bifeze cu atenție fiecare detaliu. Vor să verifice fiecare etapă, să se asigure că au făcut bine. Au nevoie de timp pentru a bifa totul. Impulsivitatea, spontaneitatea le descumpănesc. Nu au întotdeauna reacții rapide, chiar dacă ar putea să acționeze. Au nevoie mereu să aranjeze contextul. Ultraverificarea le aduce riscul de a pierde un tren. Foarte multor Fecioare competente li se întâmplă să le-o ia înainte oameni mai puțin competenți, pentru că au avut sentimentul că n-au pus totul în ordine. Remediul este să prindă mai mult curaj sau să se asocieze cu persoane care au acest curaj. Minuțiozitatea lor cu curajul celor din jur duc la lucruri mari.

Pentru Balanțe, frica e legată de bani, de confort, de siguranță emoțională, dar și financiară. Nu sunt neapărat niște venale. Au sentimentul că viața le e pusă în pericol dacă nu au confort. De aceea ezită să ia decizii de separare. Prin ruperea relației, efectul e asupra confortului emoțional, dar și material. Remediul e să se bazeze întotdeauna, în afară de lucrurile construite în relație, pe o comunitate de susținere, pe pârghii pe care se pot sprijini.

Scorpionilor le e frică de trădare

Pentru Scorpioni, o teamă mare e acea de trădare sau înșelare, de a fi păcăliți, de a fi trași pe sfoară. Au sentimentul că n-au fost vigilenți și au pierdut controlul. Le e teamă și de tentații care îi scot de pe orbită. Sunt foarte hedoniști. Poate să le fie teamă că unele din lucrurile care le plac pot fi excesive sau îi deconcertează. Remediul e să aibă întotdeauna un sfătuitor bun, un însoțitor bun.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. ce frici au zodiile. Pentru Săgetători, teama cea mai mare e legată de siguranță și stabilitate, că nu o găsesc, că e amenințată. Tocmai de aceea ei nu prind rădăcini, pentru că le e teamă că acele rădăcini nu durează. Nu că și nu le-ar dori. E posibil să depășească această frică atunci când ajung la vârsta înțelepciunii. Nu e o vârstă psihologică, dar o pot face prin acumulare de experiență, prin lecțiile vieții. Dispare în timp frica, odată cu bătrânețea și înțelepciunea. Frica e să fie prea condiționați de un anumit context. Remediul e să paseze altcuiva responsabilitățile arondate casei sau căminului.

Capricornii au teama de a avea probleme cu o autoritate. Se maturizează foarte devreme. Autoritarismul cuiva e punctul lor sensibil. Unii o țin în ei, dar se consumă, se macină. Nu știu cum să reacționeze în fața acestor situații, iar ei pot reacționa tranșant sau violent. Ei răspund la violență cu violență și e usturătoare violența lor. Remediul lor e să cunoască legea pentru a lupta cu problemele.

Ce frici au zodiile? Peștii au frica abandonului

Vărsătorii au un punct nevralgic în repetiție. Ei acordă atenție tabloului de ansamblu. Detaliile sunt pentru ei obositoare. Își pot pierde creativitatea și originalitatea. Frica lor e să își irosească viața, că pierd din vedere lucrurile mari, de anvergură și că ei stau și fac lucrurile mărunte. Le-ar prinde bine mai multă modestie. Remediul e să își cultive consecvența, să facă lucrurile care le plac mai des, dar nu pentru că trebuie.

Frica mare a Peștilor e să fie abandonați. Au o teamă de a rupe relațiile. Ei funcționează foarte bine în legătură cu cineva, susținuți de cineva, mobilizați de cineva. Chiar și când sunt siguri de puterile lor, tot le place să existe cineva pentru ei care să le ofere susținere, tandrețe, confirmare. Remediul e să se conecteze la lucruri mari, perene, stabile.

 

ADVERTISEMENT