Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce se întâmplă până mâine cu toate zodiile. Efectele nu pot fi oprite!

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Sextilul Marte-Saturn este unul de bun augur pentru o serie de zodii. Ce urmează în viitorul foarte apropiat?
08.07.2024 | 12:27
Horoscop Camelia Patrascanu Ce se intampla pana maine cu toate zodiile Efectele nu pot fi oprite
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Sextilul Marte-Saturn, care s-a produs pe 5 iulie 2024, are efecte până mâine. 9 iulie, iar FANATIK îți spune în ce fel te influențează, în funcție de zodie.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Sextilul Marte-Saturn ne deschide mintea

Aspectul e unul benefic, dar considerăm zilele de după ca impact. Este un aspect frumos, pentru că Marte în Taur ne îndeamnă să facem bani, dar Saturn în Pești ne zice că nu oricum. Nu orice ambiție merită să fie fructificată.

ADVERTISEMENT

Saturn în Pești ne zice că nu e suficientă doar dorința, ci și pacea, echilibrul, armonia cu ceilalți. Nu toate succesele ne și împlinesc, căci succesele nu ne ajută întotdeauna. Aceste zile, cât există influența majoră a sextilului, ne ajută să ne înțelegem dacă tot ce ne dorim e util.

În plus, e un aspect de protecție. E posibil să apară ajutoare nesperate, ocazii neașteptate, ca o undă care ne trage în sus. Sentimentul că depunem mai puțin efort pentru a ne organiza e foarte subliniat. Da, muncim, dar una e să muncești chinuitor, alta e să muncești ostenitor.

ADVERTISEMENT

Berbecii au o ocazia bună, căci sunt ajutați să își dorească multe și depun efort pentru asta. Văd dacă nu cumva există niște trepte pe care pot să urce fără chin pentru a-și atinge obiectivele.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Taurii au aspectul aducător de temperanță și înțelepciune, mai ales în chestiunile sociale. Sunt voluntari și egocentrici în același timp. Personalitatea lor e subliniată, deci nu prea ascultă de alții.

ADVERTISEMENT

Gemenii mai curând învață ce să nu facă, în ce să nu se bage, bârfe, comentarii de la locul de muncă. Nu trebuie să aprobe tot ce spun șefii. Aici își spune cuvântul experiența lor profesională. Marte nu îi face curajoși încât să-și asume mari riscuri, ceea ce e foarte bine.

Pentru Raci, sextilul aduce decizii bine cântărite, care vizează viitorul pe termen lung. Au curajul să consulte alte surse decât cele convenționale. Modelul de succes al unor oameni care au ieșit din tipare îi îndeamnă, de data asta, ca o excepție, să-și urmeze flerul, intuiția.

ADVERTISEMENT

Leii, mai înțelepți

Leii au parte de prestigiul rolului pe care îl au, dat atât de personalitate, cât și de felul înțelept în care știu să favorizeze oportunitățile. Persoane cu experiență sau mai multă pricepere decât ei îi ajută să își atingă niște obiective.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au sextilul siguranței în cunoaștere. Unele pot îngrășa porcul în ajun, dar se prinde informația de ele. Este un moment de triumf al adevărului, al priceperii, pe care o probează acum.

Balanțele au sextilul aducător de echilibru în acțiune concretă. Colaborează bine cu familia, dar și cu oamenii de la locul de muncă.

Scorpionii au inspirația de a se agăța, de a se atașa de oameni care îi pot trage în sus. Au nevoie de persoane, mai ales că în general nu prea duc în cârcă oameni. Sunt buni antrenori sau susținători ai celor cu vocație.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au organizarea vieții subliniată. Știu bine tempo-ul lor, unde să acționeze și unde să stea. Sunt hărnicuți cu Marte în Taur și au spor în domenii de avangardă.

Vărsătorii au grijă de banii lor

Capricornii au sextilul aducător de înțelepciune în iubire. Dintr-odată se deschid și se bucură mai mult de lucrurile plăcute. Saturn le dă măsură, căci tendința poate fi de a încerca lucruri ce nu sunt neapărat sănătoase.

Vărsătorii au sextilul aducător de zgârcenie. Se pricep bine să conserve banii sau să investească banii. Achiziționează unelte cu care lucrează, obțin rezultate concrete. Investițiile patrimoniale sunt cele care le încearcă mintea.

Peștii au sextilul plin de înțelepciune în comunicare. Pot spune adevăruri usurătoare, fără să țină cont de ce spun ceilalți. Sunt în mare relație cu propria lor sinceritate, adică sunt în conexiune cu sufletul lor.

 

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă...
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă de urs
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși