Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Conjuncția Marte-Destin lasă efecte adânci în sufletele a două zodii

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Conjuncția Marte-Destin, care a avut loc de curând, lasă efecte pe viitor în sufletele zodiilor.
21.05.2024 | 11:45
Horoscop Camelia Patrascanu Conjunctia MarteDestin lasa efecte adanci in sufletele a doua zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Conjuncția Marte-Destin (care a avut loc între 15 și 19 mai) lasă efecte pe toată perioada care urmează în sufletele a două zodii. FANATIK prezintă previziunile momentului!

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Conjuncția care lasă urme adânci în sufletele zodiilor

Conjuncția indică faptul că trăim niște gânduri, intenții, impulsuri, imbolduri atât de puternice încât suntem capabili să ne schimbăm viața într-o clipită. Luăm o decizie constructivă pentru viitorul nostru. Totul este ca noi să avem curaj, toate stelele cooperează.

ADVERTISEMENT

Berbecii au un moment extraordinar. Conjuncția le-a adus niște revelații, le pică vălul sau fisa. Sunt conștienți de autenticitatea drumlui pe care sunt acum. E momentul potrivit să se facă niște schimbări.

Taurii nu au conjuncția într-o zonă de putere pentru ei. Pot profita de renunțarea cuiva la o putere, de o situație profesională în care cineva nu se descurcă și ei plusează.

ADVERTISEMENT

Gemenii au conjuncția în legătură cu rolul lor în societate. Foarte mulți se pot trezi că au chef de revoluții, să reprezinte mase de oameni care sunt prejudiciate. Cumva, se urcă pe metereze și le stă bine acolo. Pot dezbate, pot avea un punct de vedere argumentat. Se fac auziți și asta le place. E bine să își găsească o cauză care merită.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Racii au Marte-Destin pretențios pentru ei și tensionat. Simt nevoia să taie în carne vie sau sunt forțați să facă asta, fie ca șefi ori prin deciziile pe care le iau în relația partenerială. Au un ochi cinic atunci când e vorba de adevăr.

ADVERTISEMENT

Leii pot deschide un canal de comunicare cu străinătatea. Se gândesc dacă ei ar putea să valorifice talentele pe care le au. Pentru mulți, se pune problema plecării în străinătate sau în alt oraș, în altă regiune.

Fecioarele au Marte-Destin cu curajul de a face niște sacrificii, de a trece peste niște limite. Poate fi vorba de limita confortului, a tiparelor, a obișnuințelor pe care acum le sparg. E vorba de o deschidere nouă, o propunere nouă. Un succes le poate scoate din zona de confort.

ADVERTISEMENT

Balanțele nu mai au răbdare și cer răspunsuri clare

Balanțele insistă și întreabă, dau ultimatumuri pentru a afla niște răspunsuri. Au nevoie să se lămurească rapid în legătură cu persoanele în mod special. De aceea, nu mai au răbdare și vor o confruntare.

Scorpionii au muncă fizică, susținută, contracronometru. Aspectele sunt foarte frumoase în plan social și personal. Trebuie să dea niște răspunsuri foarte repede. Își reorganizează viața.

Săgetătorii sunt foarte pasionali, au chef de distracție, dar și de muncă. Sesizează repede când o sarcină nu li se potrivește sau li se ia un drept. Au șansa să obțină mai mult decât au cerut sau li s-a dat.

Capricornii pot avea o veste surpriză, o situație surprinzătoare în casă, în cămin. Situația poate fi legată de iubire. Se îndrăgostesc ei și atunci în zona intimă se produc niște energii și ies din inerție.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii au un Marte conjunct cu Destinul plin de viteză. Au viteză în felul în care vorbesc, cum gândesc. Își bagă nasul peste tot, vor să știe totul și simt că trebuie să se grăbească. Fac și drumul multe și scurte.

Peștii au conjuncția în zona banilor. Dau din coate pentru a obține mai mult. Știu că nu trebuie să se bazeze pe nimeni, ci doar pe ei și pe talentele lor. Își șlefuiesc un talent.

ADVERTISEMENT