Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: joi, 24 septembrie 2020. Fecioara are multă responsabilitate pe umeri

24.09.2020 | 09:47
Horoscop Camelia Patrascanu joi 24 septembrie 2020 Fecioara are multa responsabilitate pe umeri
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru joi, 24 septembrie 2020, aduce multe responsabilități și sarcini obositoare sau realizate sub presiune.

Se anunță o zi complicată, mai spune astrologul de la antena3.ro, dar într-un final toate se rezolvă, tot ce trebuie să facă zodiile este să aibă foarte multă răbdare.

ADVERTISEMENT

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte semnele zodiacale. Vezi dacă ai noroc la bani sau dimpotrivă, trebuie să muncești mai mult.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 24 septembrie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Reușești să te impui și să-ți spui punctul de vedere la locul de muncă. Ai opinii foarte bune, dar muncești și din greu pentru a demonstra ceea ce știi.

ADVERTISEMENT

Taur

Drumuri obositoare pe la totul felul de instituții publice. Înarmează-te cu multă răbdare, trebuie să stai la cozi. Pune la socoteală și birocrația de la birouri.

Gemeni

Ai de făcut o operațiune, dar nu prea îți vine să ieși la înaintare. Te bazezi foarte mult pe cei din jur și aștepți să ia inițiativa și să descurce numaidecât ițele.

ADVERTISEMENT

Rac

Întâlniri importante pe ordinea zilei. Ai trac când vine vorba de oameni influenți, dar trebuie să te stăpânești pentru că este în joc cariera ta viitoare.

Leu

Ai o grămadă de lucruri de rezolvat și ești cam presat de timp. Ești mereu contracronometru, motiv pentru care obosești mult mai repede decât colegii de serviciu.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Multă responsabilitate pe umerii tăi. Cântărește bine opțiunile pe care le ai și abia apoi ia o decizie. Nu este cazul să te grăbești pentru că este vorba de bani și renumele firmei.

Balanță

Ai atâtea sarcini încât nici nu știi cum să le împarți. Cere ajutorul cuiva pe care știi că te poți baza în orice moment. Ai tendința să-ți pierzi cumpătul.

Scorpion

O situație complicată necesită să fie rezolvată cât mai repede. Nu arunca vina pe ceilalți, chiar dacă știi că este cineva care a comis o greșeală enormă.

Săgetător

Totul se concentrează asupra banilor. Este un moment bun pentru a face economii sau pentru a scoate ceva finanțe dintr-un job realizat în urmă cu ceva timp.

Capricorn

Zi intensă din punct de vedere emoțional. Te simți puțin nesigur pe tine și ai ceva gânduri negre. Încearcă să ai răbdare, zilele următoare se anunță senine.

Vărsător

Se cere atenție maximă la problemele medicale. O problemă nerezolvată din trecut iese la iveală, lucru care s-ar putea să-ți dea mari dureri de cap.

Pești

Ești prins într-o conjunctură care nu îți place absolut deloc. S-ar putea să nu-ți găsești cuvintele, comunicarea fiind deficitară în această zi.

ADVERTISEMENT