Life
notix pixel id

Horoscop Camelia Pătrășcanu: joi, 25 noiembrie 2021. Balanțele sunt sensibile

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 25 noiembrie 2021. Unii nativi sunt încăpățânați și fac orice pentru a ajunge la rezultatul pe care și-l doresc.
25.11.2021 | 10:07
Horoscop Camelia Pătrășcanu: joi, 25 noiembrie 2021. Balanțele sunt sensibile
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 25 noiembrie 2021. Ce se anunță pentru fiecare zodie. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu anunță joi, 25 noiembrie 2021, o zi în care unii nativi preferă să fie pe cont propriu și să-și vadă de drum. Balanțele pot fi mai sensibile din punct de vedere sentimental, spune astrologul de la Antena 3.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: joi, 25 noiembrie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Acești nativi pot fi nemulțumiți de faptul că cineva le pune piedici pentru ceea ce vor să facă, mai ales în dragoste sau acolo unde trebuie să-și folosească imaginația.

Taur

Taurii încearcă să fie diplomați și își gândesc foarte bine gesturile și cuvintele, nu vor să supere pe cineva. Pot ajunge să fie inhibați.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ziua de astăzi aduce idei curajoase și sunt uimiți că cei din jur nu văd oportunitățile sau soluțiile pe care ei le pot vedea.

Rac

Astăzi sunt vizați banii. Ar vrea să facă cheltuieli, dar nu au voie. Pot să descopere un moc creativ pentru a rezolva anumite treburi.

ADVERTISEMENT

Leu

Luna trece prin zodia Leu, iar acești nativi sunt mai orgolioși și nu acceptă ca cineva sau ceva să le stea în cale, fie că e vorba de partener, instituții sau reguli. Ar putea avea tensiuni cu cei din jur.

Fecioară

Fecioarele primesc un avertisment legat de sănătate și nu se simt prea bine. O deplasare sau o vizită nu le face bine și este obositoare.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele au senzația că fac prea mute lucruri, iar ceilalți răspund prea puțin, lucru care le deranjează. Sunt mai sensibile din punct de vedere sentimental.

Scorpion

Nativii Scorpion fac lucrurile în stilul lor și se descurcă singuri, au autoritate. Nu au nevoie de ajutorul celorlalți. Dacă se întâmplă să aibă nevoie de ceilalți, pot apărea discuții.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Sunt încăpățânați și fac orice atunci când vor să obțină ceva. Poate e vorba despre un act, o aprobare sau o discuție cu o persoană și au senzația că sunt evitați.

Capricorn

Capricornii sunt nemulțumiți în legătură cu pretențiile persoanei iubite. Au senzația că partenerul sau colaboratorul are viziuni cu totul diferite, deloc actuale.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Independența și libertatea Vărsătorilor poate deranja niște colaboratori, dar nu îi interesează acest lucru. Își văd de propriul drum.

Pești

La locul de muncă pot apărea dificultăți pentru că nu se pot adapta la niște cerințe noi, care li se par complicate. Sunt puși în situații noi, cu care nu sunt obișnuiți

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri