Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: joi, 28 octombrie 2021. Leul nu reușește să se impună

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 28 octombrie 2021. Este o zi dificilă pentru o mare parte dintre nativi.
28.10.2021 | 09:51
Horoscop Camelia Patrascanu joi 28 octombrie 2021 Leul nu reuseste sa se impuna
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru joi, 28 octombrie 2021, aduce tensiuni pentru nativi. Află care sunt previziunile astrologului de la Antena 3 pentru cele 12 zodii.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: joi, 28 octombrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Nu ești într-o poziție foarte bună în acest moment, mai ales atunci când ai parte de tensiuni. Ai o atitudine orgolioasă și ceri prea multe de la cei din jur.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai sentimentul că pierzi, că cineva te eclipsează. Privești cu atenție tot ce se întâmplă în jurul tău. dar și în relația cu persoana iubită.

Gemeni

Simți că lucrurile pe care le-ai învățat și le știi sunt negate acum, nu mai sunt relevante, așa că faci tot ce-ți stă în putere pentru ca acestea să fie promovate.

ADVERTISEMENT

Rac

Astăzi sunt discuții despre bani, bani care sunt ascunși, care nu sunt cheltuiți, indiferent de persoana care îți cere un împrumut sau de ce îți dorești tu.

Leu

Tensiunile zilei de astăzi vizează sentimentul puterii tale personale. Nu reușești să te impui atât de mult pe cât ți-ai dori sau ești prins într-o situație nefavorabilă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Trebuie să ai grijă la sănătate. Primești vești nu tocmai bune sau corpul îți transmite niște semnale de care ar trebui să ții cont. Totodată, ai parte de ședințe și de discuții complicate.

Balanță

Un prieten sau un membru al familiei îți cere prea și nu prea îți dorești acest lucru sau poate ai senzația că sunt bani pierduți.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Poți avea parte de tensiuni legate de relația cu autoritățile, pretențiile pe care le au superiorii și nu prea vrei să cooperezi.

Săgetător

Astăzi trebuie să ai grijă la sănătate, pot apărea vești proaste. Ai putea repeta niște analize sau să apelezi la sfatul altcuiva. Sunt lucruri care nu merg bine la job, dar nu țin de tine.

Capricorn

Astăzi ai tensiuni privind relațiile cu cei din jur, cu cei pe care nu-i înțelegi, mai ales cu persoana iubită sau cu cineva apropiat care face lucrurile după cum consideră, fără a se consulta cu tine.

Vărsător

Pot apărea tensiuni în relația cu șefii sau cu autoritățile. Acest lucru îți poate aduce probleme, mai ales pentru că îți faci dușmani.

Pești

Simți că ai obosit și nu ar trebui să muncești mai mult decât poți. Sunt și drumuri obositoare pe care ar trebui să le faci astăzi.

ADVERTISEMENT