Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: joi, 30 iulie 2020. Fecioara învață să fie discretă

30.07.2020 | 09:46
Horoscop Camelia Patrascanu joi 30 iulie 2020 Fecioara invata sa fie discreta
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru ziua de joi, 30 iulie 2020, aduce momente importante pentru zodii. Este ziua ideală ca nativii să-și pună la încercare curajul și mai ales, să spună verde-n față tot ce au pe suflet și-i deranjează.

Semnele zodiacale trebuie să fie discrete și diplomate pentru că nu este indicat să-i rănească pe cei din jur, spune astrologul de la Antena 3. În plus, acesta mai transmite că zodiile vor lua decizii extrem de importante pentru acest moment din viața lor.

ADVERTISEMENT

Nativul Gemeni descoperă că are multe lucruri în comun cu oamenii din jur, în timp ce persoanele născute în zodia Vărsător se bucură de popularitate, dar tot trebuie să fie atenți cui împărtășesc gândurile și trăirile de care au parte.

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru joi, 30 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Stăpân pe sine, nu renunță la ideile și opiniile pe care le are. Nu vrea să dea niciun pas înapoi, nici atunci când se confruntă cu superiorii. Susține argumentele, dar nu-i jigni pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

Taur

Câștig material neașteptat. Profită de calități și atuuri. Dacă ești puțin mai atent la ce se petrece în jurul tău vei descoperi o sursă de venit în propria locuință.

Gemeni

Conversații plăcute cu prietenii, dar și cu persoane noi care intră în viața ta. Descoperi că ai multe lucruri în comun cu oamenii din preajmă. Complimentele nu vor întârzia să apară.

ADVERTISEMENT

Rac

Muncești mult, de parcă ai vrea să-i demonstrezi superiorului că te descurci. Ești mobilizat și ai toate șansele să reușești în tot ce-ți propui azi.

Leu

Pui mare preț pe libertatea de expresie și nu îți pasă dacă te confrunți cu șefii. Susține-ți punctele de vedere, dar nu reacționa violent cu cei care te înconjoară.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fii discret și nu împrăștia informații pe care nu le-ai verificat înainte. Fă cercetări, ascultă mai multe opinii și abia apoi discută despre ce ai aflat.

Balanță

Călătorii, vacanță și planuri pentru viitor, așa se anunță prima parte a zilei. Spre seară, este foarte posibil un scurt drum, poate chiar în afara orașului.

Scorpion

Stai excelent la capitolul bani. Știi să-ți pui în valoare atuurile și calitățile cu care ai fost înzestrat. Folosește-te bine de înzestrările primite la naștere.

Săgetător

Ieși în evidență, pune-ți în valoare calitățile. Fă un pas în față. Ai tendința să te lauzi puțin, însă oamenii sunt obișnuiți cu atitudinea ta.

Capricorn

Primești sfaturi din toate părțile, dar ești prea suspicios să ții cont de ele. Înainte de a lua o decizie vrei să afli mai multe și să compari, nu te grăbi.

Vărsător

Ești popular și în centrul lucrurilor, dar trebuie să fii atent pe cine lași în preajma ta. Nu crede pe cuvânt tot ce auzi și analizează mai bine situațiile în care ajungi.

Pești

Primești o invitație la un eveniment riguros. Nu este de refuzat, așa că pregătește-te din timp. Ești extrem de riguros în tot ce faci pe parcursul acestei zile.

ADVERTISEMENT