Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Joia Mare vine cu tensiuni și revelații pentru zodii. Ce pățesc Berbecii

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru Joia Mare și Vinerea Mare din Săptămâna Patimilor: sunt aspecte astrale destul de tensionate.
12.04.2023 | 08:30
Horoscop Camelia Patrascanu Joia Mare vine cu tensiuni si revelatii pentru zodii Ce patesc Berbecii
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru Joia și Vinerea Mare. Foto: ASTRO-FANATIK/ Wallpapare Flare. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru Joia Mare și Vinerea Mare: urmează două zile în care există aspecte astrale tensionate. Astrologa explică, în exclusivitate pentru FANATIK, ce se întâmplă cu zodiile în următoarea perioadă!

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu: Joia Mare va fi plină de patimi și tensiuni pentru zodii

Aspectul astral din noaptea de joi spre vineri, Joia Mare spre Vinerea Mare, 13-14 aprilie 2023, este foarte semnificativ. Ca sărbătoare, e o energie specială, dar și ca aspect astral. În Joia Mare au avut loc spălarea picioarelor lui Hristos și Cina cea de Taină.

ADVERTISEMENT

Zilele sunt marcate de Luna-Pluto în Vărsător. În noaptea de joi, se formează la grad perfect această conjuncție dintre Lună și Pluton. Se activează din plin semnificația cinei de taină, dar e și un test al prieteniei adevărate, al frăției adevărate.

E o conjuncție care aduce la suprafață adevăratele noastre sentimente față de cei care ne înconjoară. Unii se referă doar la relațiile apropiate, alții la societatea, la comunitatea în care trăiesc.

ADVERTISEMENT

Este un aspect tensionat, pentru că se formează cuadratură cu Jupiter și Soarele. Oamenii asemenea nouă ne vor preocupa. Vom fi mai atenți la acest subiect și poate că mulți vor avea revelații. Jupiter caută adevărurile și vom avea curajul să spunem niște adevăruri.

Descoperim adevăratele noastre sentimente față de cei din jurul nostru, dacă avem cu adevărat lucruri în comun cu ei. Aspectele, în general, pe hartă pledează pentru mai multă autenticitate, pentru mai multă sinceritate.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Joia și Vinerea Mare pun la încercare relațiile interumane

Pentru Berbeci, au de învățat din lecțiile de trecut, când, poate n-au știut de cine să se însoțească. Dacă nu sunt respectați, trebuie să stabilească distanța corectă față de cei cu care se însoțesc.

Pentru Tauri, conjuncția Lună-Pluto vizează relațiile de încredere cu persoane importante și cu autoritate. E vorba de locurile unde au un rol și o funcție importantă. Au nevoie de libertate pentru a-și pune în exercițiu geniul. Analizează dacă nu cumva își calcă pe conștiință.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, sentimentul legat de prietenie duce departe, la prietenii aflați la distanță. Unii doresc să își facă noi prieteni, să înceapă o viață nouă. Unii sunt cuprinși de dor și de rememorarea unor momente plăcute, alții pot avea parte de surprize din partea celor cu care nu s-au mai văzut de mult timp.

Pentru Raci, această conjuncție e foarte intensă, apropo de prietenie. La ei e vorba și despre prietenia cu partenerul de viață. Au de analizat multe lucruri, mai ales obiectivele pe termen lung, dacă sunt comune. Pot avea un obiectiv sub forma unui interes material comun.

Balanțele se pot împrieteni cu noi hobby-uri

Pentru Lei, în Joia Mare se pune accent pe sfera relațiilor apropiate și cum vor nativii de foc să decurgă relațiile. Sunt atenți la cum vor să fie tratați. Tensiunile indică nevoia de a depăși diferențele de limbaj, de pregătire, de cultură, de rasă, de religie sau, pur și simplu, de educație.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru Joia și Vinerea Mare. Pentru Fecioare, este o conjuncție care e fixată în zona muncii. E vorba de camaraderiile de front de la locul de muncă. Au sarcini multiple, dar și sentimentul trădării. Se pot simți nestimulate când nu li se dă ce au nevoie sau nu au cadrul corect în care să bifeze ce au de făcut.

Pentru Balanțe, se pune semnul de egalitate între ele și hobby, un hobby cu care se pot împrieteni. Se relaxează un pic mai mult acești nativi. Conjuncția le atrage atenția că o prietenie prea mare cu normele le fură din libertate, le trădează libertatea.

Pentru Scorpioni, este o conjuncție dificilă, într-un context astral destul de dificil. Căminul, casa și siguranța vieții personale sunt sub umbrela acestui fenomen astrologic. Se gândesc la modul real cu cine stau și cât de apropiate sunt persoanele cu care conviețuiesc. Unii nu se simt înțeleși, chiar dacă sunt susținuți.

Pentru Săgetători, tensiunile și neprieteniile sunt puse în evidențe. Află despre bârfe și își dau seama care sunt prietenii lor adevărați. Au spirit de observație și un simț al justeții.

Vărsătorii urcă pe propria lor Golgotă

Pentru Capricorni, această conjuncție vizează poftele financiare, cheltuielile, iar unele nu sunt tocmai permise ori atât de necesare. Dacă vor cheltui, trebuie să fie pentru o cauză bună. Pot face acte de caritate, dar în general sunt mai prevăzători cu banii.

Pentru Vărsători, Joia Mare aduce descoperirea unor forțe lăuntrice extraordinare, o capacitate a lor de a urca Golgota. Dau măsura curajului lor și a mobilizării lor perfecte pentru a reuși într-un proiect care îi solicită.

Pentru Pești, această conjuncție poate avea un mare dar, acela de a ierta un prieten, de a vedea cu ochi realiști. Nu e o iertate din bunătatea inimii, ci din înțelegerea gravității unei situații. Își dau seama că iertarea poate fi vindecătoare și să genereze o schimbare de caracter. Mulți Pești se pot simți prejudiciați iertând, pentru că nu au parte de o compensare a durerii. Previziunile Cameliei Pătrășcanu pot fi urmărite și pe pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.

 

ADVERTISEMENT