Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 10 august. Gemenii trebuie să fie mai cumpătați

10.08.2020 | 09:55
Horoscop Camelia Patrascanu luni 10 august Gemenii trebuie sa fie mai cumpatati
ADVERTISEMENT

E luni, așa că trebuie să lași în urmă petrecerea de pomină din weekend și să treci la treabă, pentru că proiectele profesionale nu așteaptă. Ai șansa să preiei frâiele unui proiect pe care îl așteptai de foarte multă vreme și trebuie să faci tot ce depinde de tine pentru a-l duce la bun sfârșit.

La o așa responsabilitate, e normal să ai emoții, dar încearcă să nu pui prea multă presiune pe umerii tăi. Ai acumulat deja suficientă experiență cât să reușești să-ți atingi obiectivul propus. Fii mai încrezător în forțele tale și vei vedea că succesul nu te va ocoli.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, potrivit antena3.ro, astrologul Camelia Pătrășcanu te sfătuiește să o iei mai ușor cu cheltuielile. Nu de alta, dar riști să pierzi întreaga sumă de bani pe care ai câștigat-o în ultimele luni.

Camelia Pătrășcanu îți spune ce surprize te așteaptă în ziua luni, 10 august

Berbec

Astăzi ți se solicită multă energie, inspirație și originalitate pentru a câștiga bani. Există mari șanse, însă doar dacă vei lua în seamă oportunitățile ivite sau vei reacționa cu spontaneitate la provocările vieții.

ADVERTISEMENT

Taur

Vei începe săptămâna în mare forță. Astăzi stai pe un butoi cu pulbere și dacă cineva îți va adresa câteva vorbe nepotrivite, sau te va contrazice în idei, nu vei rezista prea mult și vei exploda. Totuși, ai grijă!

Gemeni

Săptămâna va începe cu atenționări legate de bani, dar și de sănătate. E bine să nu riști, să nu cheltuiești prea mult și să nu consumi exagerat de mult. Astăzi, dispui de mult spirit de observație, vei sesiza cum sunt unii oameni, dar și colaborările care nu funcționează prea bine.

ADVERTISEMENT

Rac

Astăzi, vei avea parte de multe surprize. Ți se vor deschide multe uși, vei Găsi oameni care îți pot fi cu adevărat prieteni și care, te pot ajuta în soluționarea problemelor care te frământă.

Leu

Ești autoritar și îți impui punctul de vedere, lucru care poate să nu fie pe placul unor colaboratori. Faci lucrurile doar după cum îți dictează inima sau după convingerile tale.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Începi ziua cu vești, care mai de care, mai surprinzătoare, ce-ți vor schimba ideile și viziunea asupra vieții. De aceste informații va depinde în mare măsură ce vei avea de gând să faci în zilele următoare. Balanță Astăzi te vei baza mult pe ajutorul venit din partea partenerului de viață sau unei persoane importante, în legătură cu o investiție majoră pe care dorești să o realizezi.

Scorpion

Azi, ești îngrijorat în legătură cu felul în care vei fi perceput de ceilalți. Vei putea face noi cunoștințe sau vei afla lucruri noi despre persoanele care îți sunt alături. Impresia pe care o vei lăsa, este aceea de om hotărât, independent, ce poate fi oricând admirat pentru asta.

Săgetător

Ești pus pe muncă azi! Trebuie să te adaptezi la situațiile care se ivesc, să fii creativ, spontan. Va fi o zi încărcată și de aceea, spre seară, trebuie să te relaxezi și să-ți reîncarci bateriile.

Capricorn

Ziua îți aduce multe calcule financiare, eventual și o serie de griji pentru viitor, neîncredere în forțele proprii sau timiditate mai ales dacă e vorba de o acțiune nouă sau vrei să demonstrezi ceva cuiva.

Vărsător

Începi săptămâna cu un ritm mai lent, ai nevoie să-ți încarci bateriile. Ești mult mai atent la capacitățile tale, munca ta, efortul pe care trebuie să-l depui și este bine că deocamdată îți aduni forțele și nu le risipești în jur.

Pești

Această zi îți poate aduce tensiuni la locul de muncă sau discuții despre cum ar fi mai bine să se rezolve o problemă. Fiecare vine cu soluția sa și ar fi bine să ai răbdare și să asculți și punctele de vedere ale celorlalți.

ADVERTISEMENT