Life
notix pixel id

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 11 octombrie 2021. Racul primește o invitație importantă

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 11 octombrie 2021. Află care sunt previziunile astrologului pentru fiecare zodie.
11.10.2021 | 14:32
Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 11 octombrie 2021. Racul primește o invitație importantă
Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 11 octombrie 2021. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru luni, 11 octombrie 2021. Nativii trebuie să fie siguri pe ei și să vină cu argumente relevante atunci când sunt insistenți, potrivit astrologului de la Antena 3.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 11 octombrie 2021, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru autoritate. Știi ce ai de făcut și trebuie să faci lucrul respectiv. E o zi în care s-ar putea să ai parte de putere sau de bani.

Taur

Se poate să ai un succes legat de acte sau alte lucruri oficiale, administrative, dar trebuie să insiști pentru o semnătură de care ai nevoie. Ai discuții cu colegii la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Te gândești la avere, sănătate sau bani. Ai mai multă grijă la economiile tale și renunți la excese, tai unele cheltuieli de pe listă.

Rac

Ai parte de o realizare în plan material cu ajutorul unui prieten. Se poate să primești o invitație care ți-ar putea aduce noi cunoștințe și propuneri de nerefuzat.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai multe lucruri de făcut și e nevoie de organizare și disciplină pentru a duce totul la bun sfârșit. Ai discuții cu colegii pentru a decide cum să procedezi mai bine astfel încât să-ți atingi obiectivul.

Fecioară

Poate ți se cere să dai dovadă de curaj și certitudine pentru că ai valoare și calități. Ai de rezolvat multe lucruri, dar fără să cheltui bani.

ADVERTISEMENT

Balanță

Te preocupi mai mult de starea ta de bine și de sănătate. Nu socializezi prea mult și nici nu te gândești la ceilalți, ci mai mult la propria persoană.

Scorpion

Sunt multe lucruri pe care le ai de discutat, dar și multe de auzit. Afli anumite secrete despre unele persoane sau le privești într-o altă lumină.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Ai parte de bani, dar nu trebuie să-i cheltui, ci să găsești o altă metodă de a-i investi astfel încât să ai mai mult de câștigat.

Capricorn

Insiști foarte mult, vrei ca lucrurile să iasă așa cum vrei tu și de aceea pot apărea conflicte persoane importante. E bine să insiști, dar trebuie să ai grijă la argumente.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Nu prea ai chef să faci lucruri astăzi, dar ai o atitudine reflexivă și observi mai multe lucruri, ce s-a întâmplat până acum.

Pești

Astăzi îți vine în ajutor o persoană care îți va oferi sprijin și care va fi alături de tine. Poate ai un rol important în grupul de prieteni, ajuți și oferi sfaturi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri