ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 12 aprilie 2021. Fecioara se bucură de bani și colaborări

Autor: Alexa Serdan | 12.04.2021 | 09:30
Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 12 aprilie 2021. Fecioara se bucură de bani și colaborări
Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 12 aprilie 2021. Fecioara se bucură de bani și colaborări. Sursa foto: antena3.ro

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru ziua de luni, 12 aprilie 2021, aduce planuri noi pentru toată viața. Luna Nouă vine cu idei pentru împlinirea tuturor dorințelor. 

ADVERTISEMENT

De asemenea, începutul de săptămână vine cu o zi grozavă pentru toată lumea. Previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale sunt dezvăluite în rândurile de mai jos.

Descoperă care sunt evenimentele și întâmplările în cele ce urmează prin prisma astrologului Camelia Pătrășcanu de la antena3.ro.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 12 aprilie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Motivație și inspirație în această zi, datorită unei hărții excelente. Ce fixează acum acest nativ va rămâne stabilit pentru toată viața.

Taur

Înțelegerea unei probleme în profunzime te ajută să o rezolvi. O zi în care te căiești sau ceri iertarea celor din jur. Detașează este la ordinea zilei.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Iubirea și romantismul te iau prin surprindere. Ia tot ce este mai bun din viață și privește mereu partea plină a paharului.

Rac

O zi cu autoritate și hotărâre. E momentul să pui în aplicare planurile și ideile la care te-ai gândit până în clipa de față.

ADVERTISEMENT

Leu

Planurile tale de viitor pot implica o persoană din străinătate. Posibil drum peste hotare, totul depinde de tine dacă vrei să-l faci sau nu.

Fecioară

Banii sunt în prim-plan, la fel și colaborările. Se anunță un nou strat în viață, cineva își dă acordul într-un parteneriat foarte frumos.

ADVERTISEMENT

Balanță

Posibil succes social. Astrele vin și cu întâlnirile importante de care pot depinde viitorul tău din toate punctele de vedere.

Scorpion

E important să muncești în echipă, nu doar să oferi directive. Energia pe care o depui prin implicare directă este cea mai bună.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Ești într-o formă bună, mai ales din punct de vedere sentimental și emoțional. Relațiile sunt bune și cu copiii în această zi.

Capricorn

Se stabilesc noi direcții pentru familie și dezvoltarea în acest sens. Posibile realizări legate de patrimoniu datorită Lunii Nouă în Berbec.

Vărsător

Iluminare și înțelegere legat de cum trebuie rezolvate lucrurile. E momentul să faci ceva original și să găsești cele mai simple soluții.

Pești

Soluții și rezolvări financiare. Cu această ocazie nativul Pești își poate desfășura activitatea de la locul de muncă mai departe.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!