Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 14 iunie 2021. Nativul Leu este vulcanic

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru luni, 14 iunie 2021, aduce o zi plină de provocări pentru unii dintre nativi.
14.06.2021 | 09:46
Horoscop Camelia Patrascanu luni 14 iunie 2021 Nativul Leu este vulcanic
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu aduce horoscopul pentru luni, 14 iunie 2021. Unii dintre nativi trebuie să aibă grijă la sănătate, mai ales dacă depun mult efort la job.

Totodată, se anunță cheltuieli neprevăzute pentru o parte dintre nativi. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile astrologului de la Antena 3 pentru fiecare dintre cele 12 zodii.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 14 iunie 2021, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Ai idei foarte originale și faci lucrurile după cum știi, însă trebuie să le explici cu atenție celor din jur ce ai de gând să faci.

Taur

Simți că ești într-un moment total nepotrivit în relația cu autoritățile sau cu persoanele foarte importante, mai ales dacă ți se cere să faci ceva ce nu ai chef sau cu care nu ești de acord.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Trebuie să dai dovadă de atenție în legătură cu niște acte sau vorbe pe care le-ai spus la un moment dat, promițând lucruri pe care nu le poți face chiar acum.

Rac

Astăzi sunt vizați banii pentru o cheltuială mai mare sau mai mică, o pagubă, și trebuie să rezolvi lucrurile. Chiar dacă dai bani, lucrurile se rezolvă, în final.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai un temperament vulcanic și un orgoliu foarte mare, lucru care este de folos atunci când ai ceva de făcut și ai nevoie de curaj. Atitudinea nu este bună în relațiile cu cei apropiați.

Fecioară

Ai mai multă grijă la sănătate, poate corpul tău sesizează o schimbare. La locul de muncă depui un mare efort pentru a îndrepta greșeala altcuiva.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ziua de astăzi ți-ar putea aduce întâlniri și socializare. Poate te încearcă un sentiment de invidie dacă cineva a făcut un lucru la care te-ai gândit și tu și chiar ai vorbit despre asta.

Scorpion

Astăzi ai o atitudine autoritară pentru că vrei ca lucrurile să iasă așa cum trebuie. Gestul unei anumite persoane te surprinde și te vezi în situația de a lua măsuri.

Săgetător

Te preocupă adevărul și îți faci dreptate într-un mod mai vulcanic, mai violent. Te surprinde un act care poate nu vine, iar dacă vine nu este în favoarea ta.

Capricorn

Ești cu gândul la banii care trebuie cheltuiți nu din cauza ta, ci a persoanei iubite sau a unei probleme produse de cineva apropiat.

Vărsător

Te surprinde felul în care cineva reacționează față de tine. Îți analizezi comportamentul și încerci să-ți dai seama ce a provocat această reacție.

Pești

Muncești foarte mult, dar trebuie să ai grijă la sănătate, în același timp. Există riscuri din cauza efortului fizic pe care îl depui la job.

ADVERTISEMENT