Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 21 decembrie 2020. Racii sunt tot mai nemulțumiți

21.12.2020 | 09:33
Horoscop Camelia Patrascanu luni 21 decembrie 2020 Racii sunt tot mai nemultumiti
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru prima zi din săptămână, luni, 21 decembrie 2020, vine cu confuzie și agitație în rândul semnelor zodiacale care au nevoie de mai multă răbdare. 

Renumitul astrolog de la antena3.ro mai anunță că zodiile trebuie să fie mult mai atente la sănătate, fiind solicitate enorm atât acasă, cât și la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete sunt relatate în rândurile de mai jos. Descoperă și tu ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte, dar și care sunt evenimentele de pe ordinea de zi.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 21 decembrie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Ai sentimentul acut că ceva nu se leagă în viața ta. Poate ar fi cazul să eviți acele activități care te solicită fizic și psihic.

ADVERTISEMENT

Taur

Sunt șanse mari să ai parte de nemulțumiri din cauza unor amici. Se cere atenție legat de partea financiară, ai grijă cât de mult cheltui.

Gemeni

Ai parte de ceva sarcini care nu sunt deloc pe placul tău. Din păcate, nu ai ce să faci. Înarmează-te cu răbdare și du la capăt tot ce trebuie.

ADVERTISEMENT

Rac

Nemulțumirile sunt la ordinea de zi. Astrele ți-au rezervat mai multe drumuri de făcut. Nu ai de ales, ai de alergat în sus și-n jos.

Leu

Ziua aduce o pierdere, fie financiară, fie din alt punct de vedere. Răbdare, lucrurile se vor rezolva în cele din urmă. Ai să vezi că așa se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Muncești cât zece, uneori chiar și locul celor din jur. Încerci să rezolvi toate problemele și uite așa îți asumi o sumedenie de responsabilități.

Balanță

Mare atenție la problemele de ordin medical. Sănătatea trebuie să fie pe primul loc, altfel riști să-ți depășești puterile și să rămâi fără energie.

Scorpion

Simți nevoia de răsfăț. Ai tendința să lași munca pe ultimul loc și să amâni lucrurile pe care nu ai deloc chef să le duci la bun sfârșit.

Săgetător

Astrele ți-au rezervat multă muncă, chiar și pentru alții. Faci mai multe servicii celorlalți, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți pierzi calmul.

Capricorn

Ziua poate aduce neliniști și nemulțumiri, indiferent despre ce este vorba. Tot ce trebuie să faci este să ai răbdare și să rezolvi toate sarcinile pe rând.

Vărsător

Posibilă agitație din punct de vedere financiar. Se anunță un risc de cheltuieli neprevăzute, ai grijă câți bani scoți din buzunar.

Pești

Ești sensibil la felul în care cei din jur ți se adresează. Mare atenție, cuvintele sunt arme cu două tăișuri. Nu pune la suflet tot ce auzi.

ADVERTISEMENT