ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 21 iunie 2021. Berbecul trebuie să evite excesele

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru luni, 21 iunie 2021, aduce atenționări pentru unii nativi, dar și vești bune.
Autor: Andreea Stanaringa | 21.06.2021 | 09:44
Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 21 iunie 2021. Berbecul trebuie să evite excesele
Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 21 iunie 2021. Sursa foto: Antena 3

Camelia Pătrășcanu anunță horoscopul pentru luni, 21 iunie 2021. Nativii trebuie să pună accent pe sănătate și pe starea lor de bine. Totodată, ar trebui să aibă mai multă grijă la cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Află care sunt previziunile complete ale astrologului de la Antena 3 pentru prima zi a săptămânii.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 21 iunie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Nu trebuie să exagerezi cu nimic și chiar renunți la un viciu sau o slăbiciune. De asemenea, cheltuielile trebuie evitate. 

ADVERTISEMENT

Taur

Ziua de astăzi vizează relațiile. Preferi să nu spui nimic și ai mai multă înțelegere în relațiile personale pentru că pot apărea tensiuni cu cineva din familie.

Gemeni

Au loc multe discuții la locul de muncă legate de modul în care ar trebui să rezolvi o anumită sarcină. Preferi să alegi soluția mai puțin costisitoare.

ADVERTISEMENT

Rac

Astăzi faci cheltuieli, însă nu din necesitate, ci mai mult din moft. Poate nu este cea mai potrivită zi sau trebuie să-ți aducă o stare de bine ca să merite efortul.

Leu

S-ar putea să apară tensiuni spre prânz. Nu ai o stare fizică foarte bună sau ai un sentiment de nesiguranță și ar fi mai bine să apelezi la ajutorul cuiva care te-ar putea înlocui în sarcinile de azi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astăzi ai parte de multe discuții și certuri, mai ales în jurul prânzului, legate de zona profesională, acte, neglijență și anumite scăpări pe care trebuie să le corectezi.

Balanță

Este o zi a chetuielilor, pentru că vrei să satisfaci pe cineva care îți solicită asta. Vor exista multe discuții dacă nu ești de acord cu aceste cheltuieli, mai ales cu copii sau persoane tinere.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai grijă de sănătatea ta și e un lucru bun, poți lua niște măsuri drastice pentru a corecta anumite lucruri din stilul tău de viață.

Săgetător

Nu ai foarte multă energie și simți nevoia să te relaxezi, așa că renunți la unele activități pe care ți le-ai propus pentru azi.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Ești într-o formă bună și poți ajuta o persoană care nu este în dispoziție să-și ducă sarcinile la bun sfârșit.

Vărsător

Conduci foarte bine lucrurile azi, mai ales în a doua parte a zilei, pentru că ai mult energie și spor.

Pești

Te preocupă aspecte legate de viața financiară și acte, iar spre finalul zilei se rezolvă lucrurile sau primești o informație de mare ajutor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!