Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 29 martie 2021. Gemenii sunt plini de idei

29.03.2021 | 09:52
Horoscop Camelia Patrascanu luni 29 martie 2021 Gemenii sunt plini de idei
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu aduce horoscopul pentru luni, 29 martie 2021, care anunță succes în plan profesional și o bună intuiție în afaceri pentru unii nativi, care sunt inventivi și motivați. 

Astrologul de la Antena 3 precizează că este foarte important ca nativii să știe ce-și doresc de la un parteneriat pentru a avea o colaborare bună.

ADVERTISEMENT

Află care sunt previziunile pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale și ce surprize sau evenimente îți aduce acest început de săptămână.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 29 martie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Ai discuții productive nu neapărat în plan financiar, însă reușești să stabilești niște acorduri, lucru care reprezintă un avantaj pentru tine.

ADVERTISEMENT

Taur

Au loc discuții despre bani, lucrezi în colaborare și trebuie să găsești pe cineva care să fie alături de tine, ca să poți munci aș cum trebuie.

Gemeni

Ai o stare de spirit foarte bună, iar ziua te găsește creativ și plin de idei ingenioase. Dispoziția bună este dată poate de venirea unui act sau de o veste care îți rezolvă anumite probleme.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai parte de armonie în familie și muncești din greu la proiectele tale. La sfârșitul zilei ai sentimentul că ai făcut progrese în plan profesional.

Leu

Ai parte de discuții și ședințe, se dezbat chestiuni administrative, reguli, drepturi, însă ești avantajat atunci când se termină aceste discuții.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astăzi obții bani cu ajutorul cuiva, fie pentru că primești propuneri, fie cineva te invită să te alături unei afaceri sau unei echipe. Lucrurile merg bine, oricare ar fi contextul.

Balanță

Ziua îți aduce simț de orientare atât în vița profesională, mai ales în afaceri, cât și în relațiile cu ceilalți. Își dai seama de ceea ce simți, ce își doresc oamenii, lucru care te ajută să acționezi în cel mai potrivit mod.

Scorpion

Ar fi bine să fii mai discret astăzi, să îi lași pe ceilalți să preia cotrolul. Ziua este calmă și pașnică pentru tine și îți dai seama de ceea ce îți dorești, astfel că îți adaptezi comportamentul și tacticile.

Săgetător

Ar putea apărea probleme în cercul de prieteni, poate primești o invitație costisitoare sau afli că cineva te vorbește pe la spate.

Capricorn

Astăzi dai dovadă de autoritate și te implici în rezolvarea anumitor lucruri, iar cineva este uimit de atitudinea ta, poate partenerul sau superiorii.

Vărsător

Își faci planuri de viitor, vii cu soluții sau sfaturi foarte bune într-o activitate la care participă mai multe persoane.

Pești

Un colaborator te ajută foarte mult, dar și tum la rândul tău, trebuie să ajuți persoana respectivă. S-ar putea ca un apropiat să te avertizeze în legătură cu cineva.

ADVERTISEMENT